8.5 C
Bistrița
luni, octombrie 25, 2021

Președintele CJ Radu Moldovan îi evaluează activitatea primarului Turc: „E temător! N-a restructurat Primăria”

Președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan a fost provocat să îi evalueze activitatea primarului Ioan Turc, după un an de mandat. Acesta a spus că liberalul e „temător” pentru că n-a luat nicio măsură de restructurare a primăriei și că toate angajamentele de campanie care au rămas doar promisiuni o să-l coste scump.

Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean a fost provocat aseară, la Bistrițeanul Live să evalueze activitatea primarului Ioan Turc, după primul an de mandat.

„O să fiu exagerat de sincer: încerc să îi găsesc o faptă concretă și nu i-o găsesc. Un lucru bun este faptul că a continuat să susțină proiecte importante pentru oraș. Cred că renunțarea la centrul intermodal a fost o greșeală fundamendală și care îl va costa.

Sunt convins că așa cum se întâmplă peste tot, Curtea de Conturi va găsi vinovați pentru banii cheltuiți, cu proiecte, studii și tot ce e acolo, care trebuie recuperați. Cei care l-au sfătuit, l-au sfătuit foarte prost.

Dacă mă suna să mă întrebe îi spuneam că nu trebuie renunțat la acel proiect.

Era o ocazie de a aduce autogara de pe vremea lui Ceaușescu în 2021, de la condiții, săli de așteptare, la case de bilete.

A fost o greșeală copilărească, neanalizată. E temător: n-a luat nicio măsură de restructurare a primăriei, de reorganizare. Toate angajamentele din campanie au rămas promisiuni, care o să-l coste foarte scump”, a precizat Radu Moldovan.

Acesta a vorbit și despre alte proiecte care sunt o idee bună, însă sunt implementate prost. Un exemplu sunt pistele de bicictele, care sunt o necesitate majoră, însă au fost realizate prost. Președintele Radu Moldovan a mai spus că proiectul putea fi modificat și corectat, chiar dacă este finanțat din fonduri europene.

Turc, mai „săritor” decât Crețu

Radu Moldovan a recunoscut că are o relație civilizată cu primarul Ioan Turc și că a fost „mai săritor” decât Ovidiu Crețu, care, culmea era din același partid.

„Relația cu Primăria municipiului Bistrița este una civilizată. Ar fi incorect din partea mea să nu spun că de fiecare dată când l-am sunat pe domnul primar să îi cer sprijinul pentru vreun proiect al Consiliului Județean nu a răspuns afirmativ.

A fost mai săritor parcă decât Crețu. Dacă vorbim de spital, Crețu de fiecare dată spunea Nu. Adică el era calat să nu facă chestia asta. Domnul Turc a spus că analizează. A doua oară a promis. Eu trăiesc cu speranța că lucrurile se vor întâmpla. Pentru că mai mult de o treime din pacienții Spitalului Județean de Urgență Bistrița, sunt locuitori ai municipiului”, a completat președintele Consiliului Județean.

Emisiunea la care a fost prezent Radu Moldovan o puteți urmări mai jos:

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. La CJ au dat afara o persoana care avea și alte metehne și au redus posturile vacante.
    Asta da, structurare.
    Legat de autogara spânzurată ce să ți spun asta da investiție după care sa plângi.
    Eu as da afara pe marea directoare de la proiecte care a făcut numai năzbâtii, păcat că primarul este orb și surd și se lasă manevrat de consiliera bătrâna.
    Sa arunce cu piatra cel care n are consilieri personali plătiți dublu față de ceilalți funcționari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Alege ochelari de calitate pentru confortul și siguranța ochilor

Ochelari de vedere sau ochelari de soare, cu tratamente antireflecție sau fără, modele actuale, la modă...

Ai nevoie de un utilaj în construcții?! Poți CUMPĂRA/ÎNCHIRIA oricând de la Utilaje Bistrița

Te-ai apuca de construit, de demolat sau de modificat o construcție, dar n-ai cu ce lucra....

Se fac angajări la Geoplast, Salon Claudia, IMP România și Leoni! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Se fac angajări la Geoplast, Restaurant Jacqueline, Supercom, Transmixt și Salon CLAUDIA! Locuri de muncă disponibile sunt și la Restaurant Subway Viișoara, RCS & RDS și Electroplast. Leoni are nevoie de 275 de muncitori cablaje. Oferta completă, mai jos: