14.1 C
Bistrița
joi, octombrie 21, 2021

VIDEO: Bistrițeancă filmată în timp ce freca un set de măști de racla Sfintei Parascheva! Pentru… a-și feri familia de COVID

O femeie a fost filmată în timp ce freca un mănunchi de măști de racla Sfintei Parascheva de la Iași, sărutată de mii de oameni. Femeia a spus că va folosi măștile pentru a-i feri pe cei dragi de îmbolnăvirea cu COVID. Jurnaliștii de la TVR Iași susțin că femeia este originară din Bistrița-Năsăud.

 

Printre miile de pelerini sosiți în pelerinaj la Iași, jurnaliștii TVR Iași au surprins în imagini gestul disperat al unei femei. Jurnaliștii susțin că se numește Mia Danci și este originară din Bistrița-Năsăud.

În imagini se vede cum pelerinii își îndepărtează măștile pentru a săruta racla. Fără să se gândească că gestul ei i-ar putea pune în pericol pe cei dragi, bistrițeanca își freacă măștile de raclă. Ea declară că va folosi măștile pentru a-i feri pe cei dragi de boală.

Femeia declară că este cetățean italian, dar că vine anual în pelerinaj la Iași, iar Sfânta Parascheva a ajutat-o în foarte multe situații.

Potrivit regulilor pandemiei, racla ar trebui dezinfectată la fiecare zece minute. Pelerinii își pot manifesta credința cu sau fără mască.

Secvențele video surprinse cu femeia din Bistrița – AICI.

Sursa @ Adevărul Iasi / Foto TVR Iasi

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Paella pentru toți pofticioșii, mâine, pe terasa Taverna Dogarilor!

Mâine se anunță o zi superbă de octombrie! Și la Taverna Dogarilor, pofticioșii sunt așteptați să...

Ai nevoie de un utilaj în construcții?! Poți CUMPĂRA/ÎNCHIRIA oricând de la Utilaje Bistrița

Te-ai apuca de construit, de demolat sau de modificat o construcție, dar n-ai cu ce lucra....

Se fac angajări la Geoplast, Salon Claudia, IMP România și Leoni! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Se fac angajări la Geoplast, Restaurant Jacqueline, Supercom, Transmixt și Salon CLAUDIA! Locuri de muncă disponibile sunt și la Restaurant Subway Viișoara, RCS & RDS și Electroplast. Leoni are nevoie de 275 de muncitori cablaje. Oferta completă, mai jos: