24.3 C
Bistrița
luni, iulie 15, 2024

Primăria Năsăud premiază TOP 5 cele mai votate sesizări de pe City Health!

Năsăudul a bătut recordul pe City Health, ajungând pe locul I național la număr de utilizatori raportat la populație. Astfel, administrația locală a decis să premieze TOP 5 cele mai votate sesizări. SE caută așadar autorii acestora:

Acum o lună de zile, aplicația City Health devenea disponibilă și pentru orașul academicienilor. Culmea, cetățenii au răspuns rapid ideii de digitalizare, reușind să ocupe locul I național în ceea ce privește numărul de utilizatori înscriși, raportat la numărul de locuitori.

Mai multe, aici:

Năsăudenii preferă online-ul: „orașul academicienilor” a ajuns la cea mai mare comunitate pe aplicația Health City

Pentru a-i stimula să se înscrie cât mai mulți, dar și pentru a sesiza probleme existente, administrația locală a decis să premieze, periodic, TOP 5 cele mai votate sesizări.

𝐀𝐬̦𝐚 𝐜𝐮𝐦 𝐚𝐦 𝐚𝐧𝐮𝐭̦𝐚𝐭, 𝐢̂𝐦𝐩𝐫𝐞𝐮𝐧𝐚̆ 𝐜𝐮 𝐜𝐨𝐥𝐞𝐠𝐢𝐢 𝐦𝐞𝐢, 𝐚𝐦 𝐡𝐨𝐭𝐚̆𝐫𝐚̂𝐭 𝐬𝐚̆ 𝐩𝐫𝐞𝐦𝐢𝐞𝐦 𝐢𝐧𝐢𝐭̦𝐢𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢𝐢 𝐜𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐦𝐚𝐢 𝐯𝐨𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐬𝐞𝐬𝐢𝐳𝐚̆𝐫𝐢, 𝐜𝐮 𝐦𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐮𝐧𝐞𝐚 𝐜𝐚̆ 𝐩𝐞 𝐯𝐢𝐢𝐭𝐨𝐫 𝐨 𝐬𝐚̆ 𝐭𝐨𝐭 𝐟𝐚𝐜𝐞𝐦 𝐚𝐬𝐞𝐦𝐞𝐧𝐞𝐚 𝐬𝐮𝐫𝐩𝐫𝐢𝐳𝐞 𝐧𝐚̆𝐬𝐚̆𝐮𝐝𝐞𝐧𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐢𝐦𝐩𝐥𝐢𝐜𝐚𝐭̦𝐢! Deoarece încă de la început am vrut ca toate datele persoanelor care postează să rămână anonime, am nevoie de ajutorul vostru pentru a găsi câștigătorii! În pozele de mai jos sunt cele mai votate 5 sesizări! Haideți să-i găsim! De asemenea, îi rog pe inițiatorii sesizărilor, dacă citesc acest mesaj, să mă contacteze! Doar împreună, prin solidaritate, înțelegere și implicare vom crește comunitatea noastră!” e mesajul postat de Primăria Năsăud pe Facebook.

Cele cinci sesizări ce vor fi premiate sunt:

”Vrem prima dată să-i găsim și să îi chemăm aici la Primăria Năsăud, să-i cunoaștem. Apoi le vom oferi un premiu, simbolic. Cred că e o idee bună, pentru că așa îi determini să fie și mai implicați” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul orașului academicienilor, Dorin Vlașin.

Pe modelul Năsăudului, la aproximativ două săptămâni distanță, și Bistrița a apărut pe City Health. De la START-ul aplicației s-au înregistrat 247 de sesizări, din care 176 au primit un răspuns.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...