17.1 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

Primarul comunei Negrilești, Dumitru Costin: „Îmi doresc ca în mandatul următor să amenajez centrul comunei”

Dumitru Costin se pregătește pentru un nou mandat în fruntea comunei Negrilești. Printre planurile sale pentru noul mandat se numără amenajarea și aranjarea centrului comunei Negrilești.

Cu aducțiunea și canalizarea rezolvate și cu asfalt pe toate străzile din Negrilești, primarul comunei Dumitru Costin vrea să se concentreze în noul mandat și pe centrul comunei Negrilești.

„Am terminat cu aducțiunea de apă și canalizarea și acum turnăm asfalt, în maxim o săptămână, două vor fi asfaltate toate străzile din comună prinse în domeniul public. Mai avem puțin. Deși puteam să începem mai repede puțin, dar am vrut să finalizăm canalizarea și pe urmă să ne apucăm de asfaltare. Pentru mandatul următor vreau să amenajăm centrul comunei Negrilești”, a declarat Dumitru Costin, la Bistrițeanul Live.

Acesta mai spune că își dorește să pună la punct drumurile de hotar din comună și să finalizeze capela la care se lucrează în localitatea Negrilești.

Emisiunea la care a fost invitat Dumitru Costin, primarul comunei Negrilești o puteți urmări mai jos:

CMF 21240002

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!