20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

Primarul Ioan Turc: „Faptele investigate preced momentul preluării mandatului”

Primăria Bistrița a trimis un comunicat de presă în care confirmă practic cele spuse de IPJ. Primarul Ioan Turc afirmă însă că faptele investigate au fost comise înainte să preia Primăria Bistrița.

Într-un comunicat de presă, Primăria Bistrița confirmă faptul că instituția este verificată într-un dosar de infracțiuni economice.

Ioan Turc precizează însă că faptele au fost comise înainte să își preia mandatul:

„Chiar dacă faptele investigate preced momentul preluării mandatului, echipa noii administrații își exprima disponibilitatea de a coopera cu organele de anchetă pentru elucidarea oricăror aspecte care ar putea conduce la aplicarea fără echivoc a legii”, precizează primarul Ioan Turc.

Edilul a mai transmis că „nu voi mai spune nimic despre această acțiune, până când nu avem rezultatele”.

Vă reamintim faptul că mascații au interzis accesul angajaților Primăriei Bistrița în instituție, la primele ore ale dimineții.

Se fac cercetări într-un dosar care vizează fapte precum abuz în serviciu, fals și constituirea unui grup infracțional organizat.

Cercetările sunt realizate de IPJ, coordonat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud. Vizat este Serviciul Urbanism, precum și secretarul general Floare Gaftone.

Mai puteți citi :

FOTO/VIDEO: Percheziții, la Primăria Bistrița…! Sunt vizate PUG-urile paralele

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.