24.1 C
Bistrița
joi, iulie 25, 2024

Primarul Ioan Turc: „Faptele investigate preced momentul preluării mandatului”

Primăria Bistrița a trimis un comunicat de presă în care confirmă practic cele spuse de IPJ. Primarul Ioan Turc afirmă însă că faptele investigate au fost comise înainte să preia Primăria Bistrița.

Într-un comunicat de presă, Primăria Bistrița confirmă faptul că instituția este verificată într-un dosar de infracțiuni economice.

Ioan Turc precizează însă că faptele au fost comise înainte să își preia mandatul:

„Chiar dacă faptele investigate preced momentul preluării mandatului, echipa noii administrații își exprima disponibilitatea de a coopera cu organele de anchetă pentru elucidarea oricăror aspecte care ar putea conduce la aplicarea fără echivoc a legii”, precizează primarul Ioan Turc.

Edilul a mai transmis că „nu voi mai spune nimic despre această acțiune, până când nu avem rezultatele”.

Vă reamintim faptul că mascații au interzis accesul angajaților Primăriei Bistrița în instituție, la primele ore ale dimineții.

Se fac cercetări într-un dosar care vizează fapte precum abuz în serviciu, fals și constituirea unui grup infracțional organizat.

Cercetările sunt realizate de IPJ, coordonat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud. Vizat este Serviciul Urbanism, precum și secretarul general Floare Gaftone.

Mai puteți citi :

FOTO/VIDEO: Percheziții, la Primăria Bistrița…! Sunt vizate PUG-urile paralele

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Greșeli fatale în planificarea pensionării și cum să le evitați

Părinților noștri le-a fost ușor să își planifice pensionarea, deoarece majoritatea dintre ei au lucrat pentru același angajator și s-au retras cu ceasuri de aur și pensii de la companie. Cu toate acestea, zilele noastre sunt diferite, iar lucrurile sunt mai complicate...

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.