13 C
Bistrița
duminică, septembrie 26, 2021

Rostul de dimineață: A venit tocmai din București, în concediu la Bistrița, unde s-a odihnit adunând gunoaie după alții

Impresionantă mobilizare de forțe, zilele trecute, pentru Anieș. Printre voluntarii care au curățat peturile și gunoaiele „uitate” de unii – și o tânără din București. Venită în concediu, la Bistrița…

Problema cu apele curate începe să se rezolve de sus, din munte, de la izvoare. Pentru că sunt probleme grave peste tot cu aruncatul ilegal deșeurilor în natură!

Astfel și-au motivat demersul voluntarii de la Samus Land – Ținutul Someșului, al cărui președinte este tânărul Mihai Scridonesi.

L-a chemat în ajutor și pe Vlad Grigoraș, unul dintre activiștii de mediu de nădejde ai Bistriței. Primăria Maieru, dar și cei de la Ocolul Silvic, s-au implicat de asemenea în acțiunea de ecologizare.

Vlad Grigoraș ne-a povestit că din Bistrița, i s-au alăturat patru voluntari. Au mai venit trei persoane din Bârgău, care tot vin cu noi la acțiunile eco. Și o tânără din București, care se afla în concediu la Bistrița…

Voluntarii și-au propus să facă lună și bec în Anieș. Și, cu sprijinul prietenilor, au și reușit… Au cules de pe coclauri 350 de saci de gunoaie…

Felicitări celor care azi au dat dovadă de respect față de naturăAm adunat peste 350 de saci de gunoaie. Vom continua să ne implicăm ori de câte ori va fi nevoie. Mulțumesc tuturor în parte și vă respect”, a transmis Mihai Scridonesi voluntarilor.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Da ceee… aveti impresia ca ci.o.par.lanii din Ardeal , au altfel de comportament si sunt altfel decat cei din Bucuresti ? Obisnuiti din vremea comunistilor, TOATA LUMEA ARUNCA DE TOATE PESTE TOT SI TOATA LUMEA SE C*CA -N CAP LA TPATA LUMEA … Greu de stapanit si combatut acest fenomen si obicei al ciu.ciu.metilor neostri ! Cred ca numai masurile medievale cu sabia, bota, parul din gard si scorbaciul cu bube-i poate schimba si modela, in nici un caz amenzile si puscaria .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...