12.1 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

Rostul de dimineață: A venit tocmai din București, în concediu la Bistrița, unde s-a odihnit adunând gunoaie după alții

Impresionantă mobilizare de forțe, zilele trecute, pentru Anieș. Printre voluntarii care au curățat peturile și gunoaiele „uitate” de unii – și o tânără din București. Venită în concediu, la Bistrița…

Problema cu apele curate începe să se rezolve de sus, din munte, de la izvoare. Pentru că sunt probleme grave peste tot cu aruncatul ilegal deșeurilor în natură!

Astfel și-au motivat demersul voluntarii de la Samus Land – Ținutul Someșului, al cărui președinte este tânărul Mihai Scridonesi.

L-a chemat în ajutor și pe Vlad Grigoraș, unul dintre activiștii de mediu de nădejde ai Bistriței. Primăria Maieru, dar și cei de la Ocolul Silvic, s-au implicat de asemenea în acțiunea de ecologizare.

Vlad Grigoraș ne-a povestit că din Bistrița, i s-au alăturat patru voluntari. Au mai venit trei persoane din Bârgău, care tot vin cu noi la acțiunile eco. Și o tânără din București, care se afla în concediu la Bistrița…

Voluntarii și-au propus să facă lună și bec în Anieș. Și, cu sprijinul prietenilor, au și reușit… Au cules de pe coclauri 350 de saci de gunoaie…

Felicitări celor care azi au dat dovadă de respect față de naturăAm adunat peste 350 de saci de gunoaie. Vom continua să ne implicăm ori de câte ori va fi nevoie. Mulțumesc tuturor în parte și vă respect”, a transmis Mihai Scridonesi voluntarilor.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Da ceee… aveti impresia ca ci.o.par.lanii din Ardeal , au altfel de comportament si sunt altfel decat cei din Bucuresti ? Obisnuiti din vremea comunistilor, TOATA LUMEA ARUNCA DE TOATE PESTE TOT SI TOATA LUMEA SE C*CA -N CAP LA TPATA LUMEA … Greu de stapanit si combatut acest fenomen si obicei al ciu.ciu.metilor neostri ! Cred ca numai masurile medievale cu sabia, bota, parul din gard si scorbaciul cu bube-i poate schimba si modela, in nici un caz amenzile si puscaria .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.