8.5 C
Bistrița
luni, octombrie 3, 2022

Primarul Ioan Turc: Se lucrează în ritm susținut pe Gh. Șincai și Gen. Grigore Bălan

Orașul e în șantier din cauza lucrărilor la proiectele de mobilitate urbană. ” Se lucrează în ritm susținut pe șantierele de pe strada Gen. Grigore Bălan și pe strada Gh. Șincai” a asigurat primarul Ioan Turc.

Porțiuni întregi din oraș sunt blocate, circulația în zonele respective fiind interzisă. Lucrările la proiectele de mobilitate care se desfășoară concomitent au transformat Bistrița într-un șantier.

Primarul Ioan Turc a asigurat însă că cel puțin în două zone, lucrările se fac în ritm susținut.

”Se lucrează în ritm susținut pe șantierele de pe strada General Grigore Bălan și pe strada Gheorghe Șincai.

Până la începerea anului școlar, cele două străzi trebuie aduse la nivel de binder și redeschise traficului auto” a scris Ioan Turc pe Facebook în această dimineață.
Comentariile la postare sunt însă…contradictorii.
Eu cred că ar fi benefice niște vizite neanunțate pe aceste șantiere să vedeți cu ochii dv ritmul și calitatea lucrărilor. În niciun caz nu se lucrează într-un ritm susținut cum spuneți dv. Sunt zile în șir când vezi doar doi, trei muncitori și și aceia, fără chef de muncă…” – a scris Adolfina P.
Ieri era liniște și pace pe șantiere. Azi toți sunt la poze” a scris Tiberiu R.

 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Daca nici sub geamul primariei nu se lucreaza ce sa mai asteptam unde nu-i vede nimeni? Ar fi bine niste controale neanuntate. Trec zilnic de doua ori pe linga aceste santiere deschise , de fiecare data o sa fac poza si trimit redactiei si d-lui primar cu toate neregurile care le constat . Asai lucru in romania treca ziua , sa vina bani, mintim ,furam cat putem!

  2. Mă întreb de unde transmite primarul😂😂😂din concediu?
    Sau prin consilieri personali care încasează salarii doar pentru a poza, pupa, n tur și a sta la barfe.
    Oare ce zic cei care totuși lucrează în primărie, mai sunt și din ăștia din păcate nu foarte multi.
    Domnule primar, care e diferența un opinia dumneavoastră între un pupincurist și curățitor de scame și unul care își face treabă dar n are calitățile de mai sus??
    Salariul?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.