2.4 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Primarul Ioan Turc: Unde se fac parcări noi se suspendă plata parcării până la finalizarea investiției

Potrivit primarului Ioan Turc în zonele unde se amenajează parcări noi iar oamenii au rămas fără un loc de parcare se suspendă plata închirierii locului de parcare, până la finalizarea investiției.

Municipalitatea a început lucrările la două parcări supraetajate pe străzile Ion Minulescu și Pandurilor/Vasile Lupu. Ce se întâmplă cu cei care rămân fără loc de parcare odată cu începutul lucrărilor?

Potrivit primarului Ioan Turc se suspendă plata locurilor de parcare de reședință până la finalizarea investițiilor:

„În toate situațiile în care un loc de parcare de reședință, nu cele publice, unde oricum nu se plătește, noi suspendăm plata parcării până la finalizarea investiției. Suntem cu cele două parcări etajate în edificare, am procedat în acest fel. Oamenii nu mai plătesc parcare și vor începe să plătească din nou doar după ce vor primi un loc de parcare în noile parcări etajate”, a spus Ioan Turc la ultima ședință de Consiliu Local.

Un consilier local a adus în discuție o altă problemă: locurile de parcare de reședință care ar fi fost desființate odată cu implementarea Liniei Verzi, a Axei de Transport și a pistelor de biciclete și care ar fi plătit locul de parcare pentru un an și au rămas fără.

Edilul a precizat că nu există nicio situație în care oamenii să fi rămas cu banii dați, fără să se fi suspendat plata, și să nu fi beneficiat de locul de parcare

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.