12.8 C
Bistrița
sâmbătă, mai 8, 2021

Primarul Ovidiu Crețu: Ioan Turc „este în căutarea senzaționalului cu orice preț”

Primarul Ovidiu Crețu a comentat declarațiile liderului PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, referitoare la reabilitarea Colegiului „Liviu Rebreanu”. Crețu a precizat că Ioan Turc nu este bine informat sau că „este în căutarea senzaționalului cu orice preț”:

Părerile exprimate public de domnul Ioan Turc referitoare la demersurile făcute de municipalitate în vederea reabilitării Clădirii Colegiului Național Liviu Rebreanu sunt neadevărate și vreau să fac precizarea că finanțarea acestui obiectiv a fost respinsă din cauza faptului că imobilul nu se află în proprietatea noastră.

Afirmația „au pierdut finanțarea europeană din cauza faptului că șefimea din Primăria Bistrița a uitat să trimită în timp util o adresă, o adeverință, o țâdulă” este absolut iresponsabilă. Ori nu este bine informat și atunci trebuie să pună mâna pe carte, dacă n-a făcut-o la vreme, ori este în căutarea senzaționalului cu orice preț și atunci e mincinos. Înclin să cred că varianta a doua e valabilă.”, a transmis primarul municipiului Bistriţa, Ovidiu Creţu.

În ședința de Consiliu Local de astăzi, primarul a precizat că speră să primească în acest an finanțarea pentru reabilitarea Colegiului „Liviu Rebreanu”.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...