13.2 C
Bistrița
marți, aprilie 16, 2024

Primarul Turc vrea să „combată” aglomerația din oraș cu Poliția Locală! Va fi nelipsită din intersecții, la orele de vârf

În cadrul ședinței de Consiliu Local de ieri, primarul Ioan Turc a precizat că în perioada imediat următoare vor fi mai mulți polițiști locali în intersecții la dirijat. Acesta a cerut inclusiv sprijinul Serviciului Rutier din cadrul IPJ BN. Unde sunt cele mai mari probleme:

Rugat de consilierii locali să facă ceva cu traficul infernal de la orele de vârf din mai multe zone ale orașului, primarul Ioan Turc a precizat că a vorbit deja cu conducerea Poliției Locale și a solicita prezența polițiștilor în teren, în baza unui grafic orar.

Mai mult, acesta a apelat inclusiv la Serviciul Rutier al IPJ BN, solicitând ajutor și la fluidizarea traficului la calea ferată de la Livezile. Potrivit primarului, cele mai mari probleme se întâlnesc în partea de sus a orașului, în zona în care funcționează cele două centre comerciale. Această zonă este aglomerată și de cei ce vin din rural în oraș la cumpărături, dar și de cei ce tranzitează orașul.

„Pretutindeni se circulă bară la bară, în această perioadă. Facem tot ceea ce putem. Nu există soluții miracol pentru fluidizarea circulației, dar polițiștii locali sunt în stradă. Avem de acoperit și partea de retail, zona de est a orașului este mega aglomerată”, a precizat Ioan Turc.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

 1. Lângă Poliție pocnesc petarde,
  Pompierii sar numai când arde
  Și-n târgul nostru plin de feude
  Moldovan tace iar Turc n-aude.
  Oameni politici, cei cu cocarde,
  Veniți! La noapte avem petarde
  Și facem târgul mult mai vivace.
  Turc nu aude iar Moldovan tace.
  De sub podețe vom fugări câinii
  Să nu mai latre, stârnind vecinii.
  Prin târgul nostru de paparude,
  Moldovan tace iar Turc n-aude.

 2. Am auzit și eu ca vrea sa combată aglomerația și pentru asta o sa organizeze parcări pe luna asa cum a promis la începutul mandatului. Vorba li Marius Balan: felicitări administrației și primarului Ioan Turc! Voi nu vedeți Turc nu are nici un gram de viziune? Peste trei ani o sa vina în campanie cu aceleași promisiuni și aceleași minciuni!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.