10.6 C
Bistrița
sâmbătă, octombrie 8, 2022

Primele pubele îngropate au ajuns la Bistrița!

Noua administrație a anunțat că va opta pentru pubele subterane, de îndată ce actualul contract cu Supercom va expira. Astăzi s-a montat „prima mostră”, pe strada Petre Ispirescu.

La începutul lunii februarie, edilul Bistriței anunța că odată cu expirarea actualului contract cu Supercom, vrea să aducă și la Bistrița pubele îngropate – subterane. Acesta s-a inspirat de la colegul său din Cluj.

VIDEO: Turc ”vede” tomberoane subterane și la Bistrița, în câteva luni

Deși actualul contract expiră doar peste câteva luni, Ioan Turc a ținut să facă o demonstrație a ceea ce înseamnă acest nou sistem. Astfel, azi, pe strada Petre Ispirescu, a apărut „prima mostră”.

Am promis că până la 1 martie, vom oferi un exemplu la vedere pentru cum vor arăta containerele subterane la Bistrița. Am ales strada Petre Ispirescu, o locație potrivită pentru a demonstra superioritatea noii soluții pe care am propus-o recent în vederea preluării deșeurilor din municipiu.

Peste câteva zile, va urma punerea în funcțiune. Va exista și o consultare publică, iar, dacă bistrițenii vor agrea noua variantă, vom trece la implementarea ei, prioritar cu fonduri europene. E startul unei abordări mai inovative pentru tot ceea ce înseamnă curățenia orașului”, a scris Ioan Turc pe pagina sa de Facebook.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Beclenarul care ajută bistrițenii să-și transforme fructele din livadă în suc 100% natural. Totul a pornit de la un utilaj mic, în propriul garaj

Cei care vor ca fructele din propria livadă să se transforme într-un suc delicios și sănătos...

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

ROMBAT angajează Key Account Manager și IT SAP Analyst. NOI locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT angajează Key Account Manager, operatori producție și IT SAP Analyst. Noi locuri de muncă sunt...