1.6 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

Primul Happy Day din 2020, cu abonamente disponibile și online!

Anul a început cu multe planuri și dorințe! Sigur ai pregătit o listă de obiective pe care deja ai început să le bifezi! Casa EMA îți vine în ajutor cu oferta Happy Day:

Casa EMA îți vine în ajutor cu oferta Happy Day: Joi, 23 ianuarie ai prețuri promoționale la sport și relaxare, ca să devii mai activ, mai relaxat și mai sănătos!

  • Abonamentul Piscină Happy este 199 lei și include 10 ședinte la piscină, jacuzzi și saună, astfel te poți relaxa așa cum îți dorești!
  • Abonamentul de fitness este redus de la 129 lei la doar 109 lei, și te antrenezi 30 de zile nelimitat! Dacă dorești și instructor, poți opta pentru Abonamentul Fitness cu antrenor personal, pe care îl găsești la preț redus: 239 lei de la 259 lei, iar Mihai și Mirela îți vin în ajutor cu antrenamente personalizate, special pentru tine!
  • În plus, toată ziua de joi intrarea la piscină este doar 20 lei și Limonada senzație o găsești la 7 lei, să te poți relaxa alături de cei dragi!

Dacă nu ajungi la recepție să iei abonamentele până deseară, poți să achiziționezi direct de pe site abonamentul Piscină Happy, cu plata cu cardul. Intră pe site AICI și urmează pașii pentru a ajunge la relaxarea mult dorită. 

Anul acesta ești mai activ, mai sănătos și mai relaxat, la Casa EMA!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.