12.7 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

Primul Happy Day din 2020, cu abonamente disponibile și online!

Anul a început cu multe planuri și dorințe! Sigur ai pregătit o listă de obiective pe care deja ai început să le bifezi! Casa EMA îți vine în ajutor cu oferta Happy Day:

Casa EMA îți vine în ajutor cu oferta Happy Day: Joi, 23 ianuarie ai prețuri promoționale la sport și relaxare, ca să devii mai activ, mai relaxat și mai sănătos!

  • Abonamentul Piscină Happy este 199 lei și include 10 ședinte la piscină, jacuzzi și saună, astfel te poți relaxa așa cum îți dorești!
  • Abonamentul de fitness este redus de la 129 lei la doar 109 lei, și te antrenezi 30 de zile nelimitat! Dacă dorești și instructor, poți opta pentru Abonamentul Fitness cu antrenor personal, pe care îl găsești la preț redus: 239 lei de la 259 lei, iar Mihai și Mirela îți vin în ajutor cu antrenamente personalizate, special pentru tine!
  • În plus, toată ziua de joi intrarea la piscină este doar 20 lei și Limonada senzație o găsești la 7 lei, să te poți relaxa alături de cei dragi!

Dacă nu ajungi la recepție să iei abonamentele până deseară, poți să achiziționezi direct de pe site abonamentul Piscină Happy, cu plata cu cardul. Intră pe site AICI și urmează pașii pentru a ajunge la relaxarea mult dorită. 

Anul acesta ești mai activ, mai sănătos și mai relaxat, la Casa EMA!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: