8.1 C
Bistrița
marți, februarie 27, 2024

VIDEO: S-a terminat! Primarul din Șanț a fost demis, oficial, din funcție!

Ioan Szabo a fost găsit incompatibil de ANI în vara lui 2017. În noiembrie 2019 se dă sentința definitivă. Totuși, primarul comunei Șanț a fost demis, oficial, abia zilele trecute.

Primarul Comunei șanț, Ioan Szabo, a fost găsit incompatibil de Agenția Națională de Integritate în 2017. Acesta a atacat decizia ANI, dar după doi ani de luptă, instanța dat decizia finală: vinovat.

Astfel, din 11 noiembrie 2019, Ioan Szabo și-a pierdut dreptul de a mai practica funcția de primar, pentru o… banalitate.

DEFINITIV: Și-a pierdut fotoliul de primar dintr-o…banalitate!

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, prefectul Stelian Dolha a explicat că mandatul lui Szabo a fost încheiat, oficial.

„Vă anunț că mandatul de primar a lui Ioan Szabo, primarul comunei Șanț, s-a încheiat oficial pe data de 20 ianuarie 2020. Viceprimarul Anton Moisil este cel ce va semna pe post de primar intermediar. Deoarece alegerile locale nu sunt decât la șase luni distanță, nu se impun alegeri anticipate”, a declarat Stelian Dolha.

[arve url=”https://youtu.be/5AFW1TZOzmQ” /]

Despre nulitatea actelor semnate de Szabo, din 11 noiembrie 2019 încoace, și posibilitatea ca acesta să mai candideze ca și primar, la alegerile din iunie, puteți reciti aici:

Fără alegeri anticipate în Șanț! Actele semnate de Szabo, nule! CE se întâmplă în continuare:

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

ItalTextil Sărata angajează electrician și mecanic întreținere, Aquabis caută consilier juridic

Se fac angajări la ItalTextil Sărata! Aquabis are nevoie de un consilier juridic, iar Eurocompozite SRL caută lăcătuș mecanic și operatori. Locuri de muncă sunt disponibile și la RCB Electro, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos: