4.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Primul ordin de protecție emis de polițiști pentru a proteja o victimă a violenței în familie!

De la finele lunii decembrie, polițiștii pot emite ordine de protecție provizorii. Acestea se acordă în urma unui chestionar tipizat. Ieri, polițiștii bistrițeni au emis primul astfel de ordin. Ce s-a întâmplat:

S-a făcut un prim pas important în ajutorarea victimelor violenței în familie! Polițiștii care intervin la un astfel de caz pot emite un ordin provizoriu de protecție. Acesta se emite pe baza unui chestionar tipizat și e valabil cinci zile.

Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI:

În sfârșit! Polițiștii pot emite ordin de protecție, când intervin la un caz de violență domestică

Ieri, polițiștii bistrițeni au fost solicitați să intervină la un caz de violență în familie.

La data de 23 ianuarie a.c., o femeie de 76 de ani din Șieu a sesizat polițiștii cu privire la faptul că, în cursul lunii decembrie 2018, ar fi fost agresată fizic de nepotul ei, un bărbat de 35 de ani. După analizarea și evaluarea situației, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au emis un ordin de protecție provizoriu. De asemenea, polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal de violență în familie, urmând a fi dispuse măsurile legale, prin unitatea de parchet competentă”. anunță reprezentanții IPJ BN.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!