14.5 C
Bistrița
vineri, mai 24, 2024

FII REPORTER: Străzi uitate de Supercom sau cei de la Primărie

Odată ce zăpada s-a instalat, angajații unor instituții sau firme au uitat de existența anumitor străzi. Așa că le lasă necurățate sau cu gunoiul neridicat, să miroasă „frumos”, cu zilele.

Iarna-i grea/ Omătu-i mare…

Numai semnele nu-s prea bune! Că s-ar părea că angajații unor instituții și firme uită de existența unor străzi.

Omătu-i mare pe strada Roșioarei din Sigmir

De când a nins, o dată nu a venit vreun echipaj să deszăpezească sau să pună sare, ceva! Totuși, e un cartier al orașului și plătim și noi taxe, cei care locuim aici!”, ne-a scris supărată A-M F.

Miros „îmbietor” pe strada Cameliei din municipiu

Alte străzi nu au probleme așa mari cu zăpada. Locuitorii sunt nevoiți să o ignore, din cauza problemelor cu… mirosul.

Vă scriu de pe strada Cameliei din municipiu. De două săptămâni așteptăm să ne fie ridicat gunoiul menajer de către Supercom, dar acest lucru nu se mai întâmplă. Compania a fost înștiinţată că de aici nu s-a ridicat gunoiul, dar nu s-a luat nicio măsură spunând doar că nu au mașină să trimită. Nu dorim să plătim pentru un serviciu care nu se duce la îndeplinire și nici nu dorim ca o companie să își bată joc de noi și de banii noștri vorbind ca de la ușa cortului atunci când mergem să vedem ce e de făcut. Drumul este practicabil și se poate circula cu orice tip de autovehicul (nu poate să fie invocat acest motiv pentru lipsa îndeplinirii serviciului timp de două săptămâni). Am mai avut astfel de probleme cu Supercom după sărbatorile de iarnă, când nu au venit să ridice gunoiul acumulat încă de la Crăciun. Dacă există pretenţia să ne plătim taxele la timp și noi dorim respect și îndeplinirea sarcinilor asumate”, a spus A. N.

Zilele astea vremea se mai înmoaie… poate poate cineva va ajunge și pe străzile astea! Cineva care trebuie!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!