16.2 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

FII REPORTER: Străzi uitate de Supercom sau cei de la Primărie

Odată ce zăpada s-a instalat, angajații unor instituții sau firme au uitat de existența anumitor străzi. Așa că le lasă necurățate sau cu gunoiul neridicat, să miroasă „frumos”, cu zilele.

Iarna-i grea/ Omătu-i mare…

Numai semnele nu-s prea bune! Că s-ar părea că angajații unor instituții și firme uită de existența unor străzi.

Omătu-i mare pe strada Roșioarei din Sigmir

De când a nins, o dată nu a venit vreun echipaj să deszăpezească sau să pună sare, ceva! Totuși, e un cartier al orașului și plătim și noi taxe, cei care locuim aici!”, ne-a scris supărată A-M F.

Miros „îmbietor” pe strada Cameliei din municipiu

Alte străzi nu au probleme așa mari cu zăpada. Locuitorii sunt nevoiți să o ignore, din cauza problemelor cu… mirosul.

Vă scriu de pe strada Cameliei din municipiu. De două săptămâni așteptăm să ne fie ridicat gunoiul menajer de către Supercom, dar acest lucru nu se mai întâmplă. Compania a fost înștiinţată că de aici nu s-a ridicat gunoiul, dar nu s-a luat nicio măsură spunând doar că nu au mașină să trimită. Nu dorim să plătim pentru un serviciu care nu se duce la îndeplinire și nici nu dorim ca o companie să își bată joc de noi și de banii noștri vorbind ca de la ușa cortului atunci când mergem să vedem ce e de făcut. Drumul este practicabil și se poate circula cu orice tip de autovehicul (nu poate să fie invocat acest motiv pentru lipsa îndeplinirii serviciului timp de două săptămâni). Am mai avut astfel de probleme cu Supercom după sărbatorile de iarnă, când nu au venit să ridice gunoiul acumulat încă de la Crăciun. Dacă există pretenţia să ne plătim taxele la timp și noi dorim respect și îndeplinirea sarcinilor asumate”, a spus A. N.

Zilele astea vremea se mai înmoaie… poate poate cineva va ajunge și pe străzile astea! Cineva care trebuie!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.