27.5 C
Bistrița
luni, august 15, 2022

PRO COMPRESOARE Bistrița – curățare profesională a filtrului de particule! Asigură ACUM inclusiv demontare/montare

PRO COMPRESOARE Bistrița are soluția tehnică și specialiștii în curățarea filtrelor de particule a oricărui autovehicul. Cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație, curățarea are o reușită de 99 la sută raportat la starea produsului nou, original. Firma asigură inclusiv demotarea și montarea, așa că rezolvi problema filtrului de particule cu un singur drum. 

Înfundarea filtrului de particule influențează direct funcționarea camioanelor, camionetelor, a autobuzelor, tractoarelor,  stivuitoarelor, utilajelor și a mașinilor de orice marcă. 

Conducerea prin oraș a mașinii în majoritatea timpului, un senzor de presiune diferențială defect ori turbosuflanta defectă sunt factorii care influențează cel mai mult înfundarea filtrului de particule.

PRO COMPRESOARE Bistrița a investit în tehnologie de ultimă generație, care poate curăța profesional toate tipurile de filtre de particule pentru automobile (inclusiv Euro 6), autobuze și camioane, camionete, catalizatoare pentru camioane mari (SCR), dar și radiatoare.

Tot procesul de curățare, care include spălare și uscare, se face cu o singură mașină. Curățarea unui filtru DPF durează 2 ore și asigură o calitate a curățării față de starea produsului original de 99 la sută. Rezultatele sunt verificabile cu ajutorul testului de presiune care se va face înainte și după procesul de curățare și care va oferi un diagnostic al stării filtrului și al calității procesului de curățare. 

Utilajul de curățare a filtrului de particule are atașată o imprimantă care va livra filtrul curățat alături de un raport care confirmă calitatea procesului realizat de PRO Compresoare Bistrița.

Garanția oferită este de 12 luni pentru curățarea filtrelor de particule, cât și pentru curățarea catalizatoarelor. Venind în întâmpinarea cerințelor clienților, acum firma asigură inclusiv demontarea și montarea filtrului. Așadar, rapid, la un preț corect  și cu un singur drum rezolvați problema filtrului de particule. 

Pe profesioniștii de la PRO COMPRESOARE îi găsiți în Bistrița, Subcetate 8A, iar la telefon 0756559559 vă puteți face programări sau puteți afla mai multe informații despre serviciile și produsele lor. 

PRO COMPRESOARE mai aduce la Bistrița compresoare și asigură service-ul acestora, iar mai multe despre activitatea firmei găsiți accesând site-urile www.pro-compresoare.ro sau www.vopseleautolak.ro

 

Mai multe despre Pro Compresoare Bistrița poți citi aici:

PRO-COMPRESOARE Bistrița – lider în vânzarea de compresoare noi și second hand. La nevoie, le poți și închiria

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru Guvernul Ciucă”

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru...

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...