-3.8 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

PRO COMPRESOARE Bistrița e soluția pentru problemele cu filtrul de particule! Curățare profesională cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație

Funcționarea mașinilor, camioanelor, camionetelor, autobuzelor, tractoarelor, chiar a stivuitoarelor sau utilajelor e direct afectată de înfundarea filtrului de particule. Tocmai de aceea PRO COMPRESOARE Bistrița folosește tehnologie de ultimă generație în curățarea acestora. Astfel, calitatea curățării față de starea produsului nou original e de 99 la sută.

Mașina ta face figuri în ultima perioadă și nu-i dai de capăt. Ai putea încerca curățarea filtrului de particule. Pentru că unul înfundat duce la limitarea sistemului de injecție, ceea ce duce la scăderea puterii și afectarea sistemului turbo.

Cauzele înfundării filtrului de particule pot fi multe:

 • o turbosuflantă defectă
 • blocarea supapei EGR
 • un sistem de injecție defect
 • folosirea unui ulei de motor neconform
 • folosirea unui carburant de o calitate îndoielnică
 • senzori de temperatură și presiune diferențială defecți
 • condusul preponderent în oraș.

Partea bună e că în Bistrița, echipa PRO COMPRESOARE face un astfel de serviciu de curățare, rapid și ieftin, cu rezultat garantat! Echipamentul de curățare are în dotare o imprimantă care printează un bon de test cu valorile citite înainte de curățare și un bon final cu valorile citite după curățare.

Cei de la PRO COMPRESOARE Bistrița pot curăța, cu tehnologia de ultimă oră, toate tipurile de filtre de particule pentru automobile (inclusiv Euro 6), autobuze și camioane, camionete, catalizatoare pentru camioane mari (SCR), dar și radiatoare.

Tot procesul de curățare, care include spălare și uscare, se face cu o singură mașină, iar curățarea unui filtru DPF poate dura numai 2 ore și asigură o calitate a curățării față de starea produsului original de 99 la sută. Rezultatele sunt verificabile cu ajutorul testului de presiune care se va face înainte și după procesul de curățare și care va oferi un diagnostic al stării filtrului și al calității procesului de curățare. 

DE CE e important filtrul de particule:

Filtrul de particule este o componentă suplimentară în sistemul de evacuare a gazelor de ardere. Aici are loc captarea și depozitarea particulelor de funingine nocive rezultate din procesul de combustie specific motoarelor.

Practic, filtrul captează toate particulele de funingine din gazele evacuate. Datorită procesului de reținere a particulelor, după un anumit număr de kilometri filtrul trebuie regenerat. Acest proces presupune arderea particulelor stocate în filtru. Dacă acest lucru nu se întâmplă, cantitatea de particule poate depăși un prag critic care atrage după sine imposibilitatea regenerării și înfundarea acestuia.

AVANTAJELE curățării filtrului la PRO COMPRESOARE Bistrița: 
 • Curățarea filtrelor se face ușor și este complet automată
 • Economisiți timp și bani;
 • Echipamentul este dotat cu filtre speciale pentru filtrarea aerului și cu un sistem special de spălare cu recircularea soluției, fără conexiuni externe care să afecteze mediul
 • Filtrele de particule curațate de PRO COMPRESOARE Bistrița nu necesită tratament termic, de aceea calitatea curățării față de starea produsului nou original este de 99 la sută
 • Utilajul folosit de PRO COMPRESOARE Bistrița pentru regenerarea filtrelor de particule nu necesită tăierea filtrului, acesta rămânând intact, fără modificări mecanice ale carcasei

PRO COMPRESOARE Bistrița oferă garanție 12 luni pentru curățarea filtrelor de particule, cât și pentru curățarea catalizatoarelor.

Firma mai aduce la Bistrița compresoare și asigură service-ul acestora. Mai multe despre activitatea firmei găsiți accesând site-urile www.pro-compresoare.ro  sau www.vopseleautolak.ro

Pe băieții de la PRO COMPRESOARE îi găsiți în Bistrița, Subcetate 8A. Iar la telefon 0756559559 vă puteți face programări sau puteți afla mai multe informații despre serviciile și produsele pe care filmare le oferă. 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase:

Clinica Sanovil angajează farmacist, Stewo Năsăud are nevoie de 20 muncitori calificați și necalificați

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care are nevoie de operatori cabluri electrice. Clinica Sanovil caută farmacist, iar Stewo Năsăud - 20 de muncitori calificați sau necalificați. Oferta completă, mai jos: