6.3 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 1, 2023

Saci speciali pentru deșeurile din sticlă și hârtie, pentru cei care locuiesc la casă

Persoanele care stau la casă vor primi, începând cu luna iunie, saci menajeri pentru colectarea selectivă a deșeurilor.

Supercom va împărți începând cu luna iunie saci menajeri de culoare verde și albastru care servesc colectării de deșeuri din sticlă și de carton sau plastic.

Așa cum transmite directorul ADI Deșeuri, Cristian Niculae, sacii se lasă în fața casei, așa cum se întâmplă și cu pubelele colorate.

„Începând din luna iunie, la solicitarea ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud, operatorul de salubritate Supercom SA va distribui în toate zonele de case saci menajeri de sticlă culoare verde și de culoare albastră pentru a fi folosiți la colectarea deșeurilor reciclabile din sticlă și din hârtie / carton de la poarta casei, așa cum se întâmplă în prezent cu deșeurile din plastic și metal și deșeurile reziduale”, a declarat Cristian Niculae.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Salut initiativa, dar ganditiva cu cap, cum sa pui sticla in sac? Poate fi o sticla sparta care automat taie sacul, cu cata indemanare manipuleaza oameni de la supercom tomberoanele de tot le sparg si tot o mizerie imprastie , va dati seama ce o sa fie cu un sac de sticla? dati tomberon pt sticla ! Muncitori se pot chiar rani manipulind !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

NOI locuri de muncă, disponibile la Rombat, Brutăria Presto și Fan Courier

Rombat Bistrița angajează operatori producție, electrician și inginer proiectare produse. Brutăria Presto are nevoie de o vânzătoare, iar FAN Courier caută personal în Bistrița. NOI locuri de muncă – disponibile și la IMP România, Leoni sau Nedeias Com din Budacu de Jos:

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...