24.6 C
Bistrița
luni, iunie 21, 2021

Probleme cu filtrul de particule?! PRO COMPRESOARE Bistrița are soluția: curățarea profesională cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație

Înfundarea filtrului de particule afectează direct funcționarea mașinilor, camioanelor, camionetelor, autobuzelor, tractoarelor, chiar a stivuitoarelor sau utilajelor. PRO COMPRESOARE Bistrița are cea mai bună soluție pentru curățarea filtrelor de particule, cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație, calitatea curățării față de starea produsului nou original fiind de 99 la sută.

Sunt multiple cauzele care pot duce la înfundarea filtrului de particule al unei mașini. De la conducerea prin oraș a mașinii în majoritatea timpului, până la un senzor de presiune diferențială defect ori turbosuflanta defectă. Oricare ar fi cauza, atunci când filtrul de particule s-a înfundat trebuie să vă adresați unui service specializat în curățarea acestuia. În Bistrița, echipa PRO COMPRESOARE face un astfel de serviciu, rapid și ieftin, cu rezultat garantat (echipamentul de curățare are în dotare o imprimantă care printează un bon de test cu valorile citite înainte de curățare și un bon final cu valorile citite după curățare).

Filtrul de particule este o componentă suplimentară în sistemul de evacuare a gazelor de ardere, în care are loc captarea și depozitarea particulelor de funingine nocive rezultate din procesul de combustie specific motoarelor. Practic, filtrul captează toate particulele de funingine din gazele evacuate. Datorită procesului de reținere a particulelor, după un anumit număr de kilometri filtrul trebuie regenerat, proces care presupune arderea particulelor stocate în filtru. Dacă acest lucru nu se întâmplă, cantitatea de particule poate depăși un prag critic care atrage după sine imposibilitatea regenerării și înfundarea acestuia.

Printre cauzele care pot duce la înfundarea filtrului de particule poate fi o turbosuflantă defectă, blocarea supapei EGR, un sistem de injecție defect, folosirea unui ulei de motor neconform, chiar folosirea unui carburant de o calitate îndoielnică, senzori de temperatură și presiune diferențială defecți sau condusul preponderent în oraș.

Ce probleme poate aduce un filtru de particule înfundat? Limitarea sistemului de injecție, ceea ce duce la scăderea puterii și afectarea sistemului turbo.

PRO COMPRESOARE Bistrița poate curăța cu tehnologia de ultimă oră adusă la Bistrița toate tipurile de filtre de particule pentru automobile (inclusiv Euro 6), autobuze și camioane, camionete, catalizatoare pentru camioane mari (SCR), dar și radiatoare.

Tot procesul de curățare, care include spălare și uscare, se face cu o singură mașină cu ajutorul unei singure masini, iar curățarea unui filtru DPF poate dura numai 2 ore și asigură o calitate a curățării față de starea produsului original de 99 la sută. Rezultatele sunt verificabile cu ajutorul testului de presiune care se va face înainte și după procesul de curățare și care va oferi un diagnostic al stării filtrului și al calității procesului de curățare. 

Utilajul de curățare a filtrului de particule are atașată o imprimantă care va livra filtrul curățat alături de un raport care confirmă calitatea procesului realizat de PRO Compresoare Bistrița. 

AVANTAJE: 

  • Curățarea filtrelor se face ușor și este complet automată
  • Economisiți timp și bani;
  • Echipamentul este dotat cu filtre speciale pentru filtrarea aerului și cu un sistem special de spălare cu recircularea soluției, fără conexiuni externe care să afecteze mediul
  • Filtrele de particule curațate de PRO COMPRESOARE Bistrița nu necesită tratament termic, de aceea calitatea curățării față de starea produsului nou original este de 99 la sută
  • Utilajul folosit de PRO COMPRESOARE Bistrița pentru regenerarea filtrelor de particule nu necesită tăierea filtrului, acesta rămânând intact, fără modificări mecanice ale carcasei

PRO COMPRESOARE Bistrița oferă garanție 12 luni pentru curățarea filtrelor de particule, cât și pentru curățarea catalizatoarelor. Firma mai aduce la Bistrița compresoare și asigură service-ul acestora, iar mai multe despre activitatea firmei găsiți accesând site-urile www.pro-compresoare.ro sau www.vopseleautolak.ro

Pe băieții de la PRO COMPRESOARE îi găsiți în Bistrița, Subcetate 8A, iar la telefon 0756559559 vă puteți face programări sau puteți afla mai multe informații despre serviciile și produsele pe care filmare le oferă. 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

COLIBIȚA: Mâncăruri Tradiționale la ceaun vă așteaptă zilnic la terasa Delice Pan

Aerul de munte te face să-ți fie fooooame! Ei bine, de azi, la terasa Delice Pan...

„Ghidul consumatorului informat”: Electrica Furnizare explică prețurile energiei electrice de la 1 iulie și cum își protejează în continuare clienții

Electrica Furnizare anunță acordarea unui discount tuturor clienților săi care aleg până la data de 31.08.2021 un produs din piața concurențială.

Vineri, la Noblige, degustare de vinuri nobile Purcari, printre tablourile lui Miron Duca

După o perioadă lungă de restricții, cui nu i s-a făcut dor de evenimente rafinate, cu...