10.9 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

Măști în loc de amenzi! Un primar schimbă strategia și le cere oamenilor legii să nu mai dea amenzi pentru nepurtarea măștii

În timp ce peste tot în țară cei care nu poartă mască sunt sancționați contravențional, un primar schimbă strategia și vrea ca în loc de amenzi, oamenii să primească măști. Cu cei depistați fără mască polițiștii vor purta discuții de conștientizare cu privire la efectele pandemiei.

Potrivit Antena 3, primarul orașului Bacău a anunțat că polițiștii locali nu vor maid a amenzi persoanelor care nu poartă mască. Polițiștii locali le vor da măști celor pe care îi surprind fără și vor purta discuții de conștientizare cu privire la efectele pandemiei.

„Măști în loc de amenzi! Începând de astăzi, polițiștii locali din municipiul Bacău vor purta discuții de informare și conștientizare cu băcăuanii, în special cu cei care nu poartă mască pe stradă. Mai mult, aceștia vor oferi măști celor care accidental nu au mască, bineînțeles purtarea ei fiind obligatorie”, a anunțat Dan Lucian Viziteu, primarul orașului Bacău.

Acesta a mai transmis în mesajul său postat pe o rețea de socializare că având în vedere faptul că rata de infectare începe să scadă (ajungând la 3,62/mia de locuitori) consideră că trendul va fi descendent dacă se concentrează pe informare și prevenție în loc de sancțiuni.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!