17.8 C
Bistrița
joi, iunie 20, 2024

Măști în loc de amenzi! Un primar schimbă strategia și le cere oamenilor legii să nu mai dea amenzi pentru nepurtarea măștii

În timp ce peste tot în țară cei care nu poartă mască sunt sancționați contravențional, un primar schimbă strategia și vrea ca în loc de amenzi, oamenii să primească măști. Cu cei depistați fără mască polițiștii vor purta discuții de conștientizare cu privire la efectele pandemiei.

Potrivit Antena 3, primarul orașului Bacău a anunțat că polițiștii locali nu vor maid a amenzi persoanelor care nu poartă mască. Polițiștii locali le vor da măști celor pe care îi surprind fără și vor purta discuții de conștientizare cu privire la efectele pandemiei.

„Măști în loc de amenzi! Începând de astăzi, polițiștii locali din municipiul Bacău vor purta discuții de informare și conștientizare cu băcăuanii, în special cu cei care nu poartă mască pe stradă. Mai mult, aceștia vor oferi măști celor care accidental nu au mască, bineînțeles purtarea ei fiind obligatorie”, a anunțat Dan Lucian Viziteu, primarul orașului Bacău.

Acesta a mai transmis în mesajul său postat pe o rețea de socializare că având în vedere faptul că rata de infectare începe să scadă (ajungând la 3,62/mia de locuitori) consideră că trendul va fi descendent dacă se concentrează pe informare și prevenție în loc de sancțiuni.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: