1.2 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

Propunerea polițiștilor: 30 de zile la răcoare pentru un bistrițean prins băut la volan!

Polițiștii vor propune azi judecătorilor să trimită un bistrițean după gratii. Pentru 30 de zile. Asta după ce l-au prins băut la volan, conducând pe o stradă din municipiu. CÂT a indicat aparatul etilotest:

În fața judecătorilor va ajunge azi un bistrițean de 45 de ani. Acesta va fi însoțit de polițiști, care-l vor escorta de la sediul IPJ la Judecătoria Bistrița, fiind reținut pentru 24 de ore.

Oamenii legii vor cere instanței să-l trimită pe bărbat după gratii, pentru 30 de zile.

Motivul? L-au prins rupt de beat la volan, pe o stradă din municipiu.

Acesta a fost oprit în trafic, pentru control, la data de 12 august a.c., de către polițiștii Biroului Rutier, în timp ce conducea un autoturism, pe raza municipiului. Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost de 1,32 mg/l alcool. În prezent, acesta se află în arestul I.P.J. Bistrița-Năsăud, iar cercetările continuă de Biroul Rutier, fiind  întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului” transmit reprezentanții IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...