27.3 C
Bistrița
miercuri, august 17, 2022

Protecția Consumatorului a pus gând rău firmelor care vând materiale de construcții. CE au găsit comisarii:

Firmelor care comercializează materiale de construcții nu prea pare să le placă să respecte regulile. Asta a precizat și șeful Protecției Consumatorului, Stelian Dolha, la Bistrițeanul Live. Valoarea produselor oprite de la comercializare de comisari este uriașă.

Prezent la Bistrițeanul Live, noul șef al Protecției Consumatorului Stelian Dolha a vorbit și despre situația agenților care comercializează materiale de construcții:

„Aduc foarte multă marfă și nu mai au condiții de depozitare. Au fier ținut sub cerul liber, tot ruginit, așa îl vând. Ei trebuie să țină cont de toate cerințele și recomandările producătorului, inclusiv de depozitare”, a explicat Stelian Dolha.

Potrivit acestuia, în primele 4 luni ale acestui an s-au aplicat amenzi în valoare de 2,9 milioane de lei și au fost operite temporar de la comercializare produse în valoare de peste 20 de milioane de lei.

Materiale de construcții în valoare de 1,8 milioane de lei au fost oprite total de la comercializare.

Dolha a mai dezvăluit faptul că comisarii Protecției Consumatorului vor verifica și dezvoltatorii imobiliari, în perioada imediat următoare.

Întreaga emisiune la care a fost invitat Stelian Dolha o puteți urmări mai jos:

 

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

 1. Ca oricum nu stie prea multe dar il pot ajuta daca tot se baga cu ruleta in acest sector
  Caramida se vinde la mc zidit
  Fierul nu mai are diametrul nomonal
  Plasa de fier nu mai are dimensiunea ochiulu
  Gresia nu mai are aceeasi dimdnsiune
  Gresia nu mai e plana
  Reteta de beton cu ciment standardizat nu mai are rezistenta care trebuie
  BCAul nu mai are rezistenta dedemult
  Betoniera nuaj consuma curentul de pd motor
  Becurile economice de 5 w consum 8w de ce lumina da, nici nu vorbim
  Din trei becuri economice care trebuie sa functioneze 15000 ore unul se arde dupa 10 ore.
  Apa nu mai contine oxigen cat trebuie …dovada e ca se foloseste la stins focul tot mai mult contrar faptului ca oxigenul intretine focul.
  Sa ma scriu?

 2. Domnu Dolha de abia aștept să văd când veți avea curajul să vă băgați nițel în zona service-urilor auto!! Să vedeți acolo evaziune și încălcarea drepturilor clienților, clienți trași în piept, escrocați și înșelați!!! Și vorba aia, pe banii și pe siguranța lor și pe integritatea lor corporală și chiar pe viața lor și eventual chiar și a celorlalți participanți la trafic!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.

La Maison du Claire te trimite la relaxare! Cum poți câștiga un weekend „zen” la Therme București

La Maison du Claire își propune să-i trimită la relaxare pe cei mai fideli clienți ai...