25.9 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

PROTEST: Bistrițenii vor să se facă dreptate! Peste 50 de oameni prezenți la miting

 Deși au fost puțini, bistrițenii nu s-au lăsat și au ajuns astăzi în fața Consiliului Județean pentru a-și striga nemulțumirile. Invitația a fost lansată pe Facebook de Bistrița Civică, iar cei care au venit astăzi la protest au avut mesaje referitoare la corupție și la funcții publice obținute pe nedrept, dar și la cazul Caracal.

Începând cu ora 19:00, bistrițenii nemulțumiți de ceea ce se întâmplă la nivel național, dar și local, s-au adunat încet, dar sigur, în fața Consiliului Județean din Piața Petru Rareș. Dacă la început au fost puțini, pe parcurs s-au adunat tot mai mulți, numărul final depășind 50 de persoane.

Printre acestea s-au aflat și personaje din opoziția politică, dar și persoane rănite în urma evenimentelor din 10 august 2018 la București. Este vorba despre profesorul Florin Bojor care a explicat cu lux de amănunte ceea ce se întâmpla acum un an. De asemenea, acesta a venit însoțit de fetițele lui.

Cei prezenți au adus pancarte cu mesajele: „Susțin Legea Alexandra” , „Nu vrem amnistie și grațiere”, „În democrație hoții stau la pușcărie”, „Vrem guvern european, nu clan de Teleorman”, „Plecați acasă aroganților”. Printre mesajele scrise, cel care a atras atenția a fost cel al lui Ioan Turc care spune: „Jos labele de pe Aquabis”, făcând referire la postul de director Aquabis, ocupat de fratele președintelui CJ BN.

La ora 20:00, cei prezenți la miting au pornit spre Primărie, pentru a încheia protestul cu un marș.

Ce a rămas în urma lor? O lumânare aprinsă și o foaie cu textul „Susțin Legea Alexandra”, însoțită de fotografia fetei făcută în Parcul Municipal din Bistrița.

[arve url=”https://youtu.be/zyCkqDff4ms” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.