10.7 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

PSD Bistrița: Acum se văd deciziile PERSONALE ale primarului Ioan Turc

PSD Bistrița a criticat absența primarului Ioan Turc de la ședința de Consiliu Local. Consilierii PSD ar fi vrut ca edilul să explice cheltuielile prea mari pentru Linia Verde.

„Ce convenabil !

În ședința în care cheltuielile neeligibile pentru Linia Verde s-au mărit de 12 ori față de valoarea inițială (adică aproape 200 miliarde!!! în mandatul actual)  primarul Turc nu este prezent să explice cum de s-a ajuns la această sumă!

Ca să fim bine înțeleși, înțelegem că prețurile au crescut în ultimii ani. Dar acum se văd deciziile PERSONALE ale primarului (schimbat soluții tehnice, întârziat lucrări, schimbat pavaj)…

Repetăm – 200 de miliarde lei vechi!”, au comentat cei de la PSD Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!