13.2 C
Bistrița
marți, aprilie 16, 2024

PSD BN – Pactul pentru sănătate: „Este revoltător faptul că președintele condiționează reforma sistemului sanitar de existența unui guvern PNL”

Președintele Klaus Iohannis dovedește că nu a înțeles încă nimic din această criză sanitară, iar prioritatea dumnealui nu este sănătatea românilor, ci strategiile electorale. În loc să accepte un Pact Național pentru Sănătate în care fiecare să își aducă aportul, el a anunțat că o reformă a sănătății este deja în pregătire, dar în spatele ușilor închise, de politruci, nu de specialiști.

Este revoltător faptul că președintele condiționează reforma sistemului sanitar de existența unui guvern PNL. Altfel, dacă nu are guvern de la PNL nu mai face reforma?

Îl invităm încă o dată să își exercite prerogativele de mediator și de reprezentant al tuturor românilor. EL are prerogativa de a uni, de a crea consens și colaborare între toți decidenții, între toate partidele, între toate instituțiile statului, spre binele general al tuturor românilor. Trebuie să-și facă treaba de președinte!

Singura soluție corectă este asumarea unui PACT pentru SĂNĂTATE. Nu o spune PSD-ul, o spun medicii, Colegiul Medicilor și SANITAS.

Un PACT care să le să garanteze românilor că, indiferent de cine va veni la conducerea țării, viața românilor, sănătatea lor, vor fi priorități absolute. Că va fi un plan, cu priorități, cu finanțare și că toată lumea se va ține de realizarea lui.

Refuzul acestui pact, încremenirea în poziția unui simplu agent electoral al PNL, înseamnă că Iohannis are mâinile pătate cu sângele celor peste 9 mii de români morți de COVID!

CE CONȚINE PACTUL PROPUS DE MEDICI, COLEGIUL MEDICILOR ȘI SANITAS și susținut de PSD

Un pact cu 5 măsurile esențiale, solicitate de toată lumea:
✅ Depolitizarea sistemului de sănătate
✅ Colaborarea loială între autoritățile centrale și cele locale, indiferent de culoarea politică a decidenților
✅ Profesionalizarea managementului spitalelor și a direcțiilor de sănătate publică
✅ Debirocratizarea la toate nivelurile a sistemului de sănătate
✅ Finanțarea adecvată a sistemului de sănătate

 DE CE ESTE NECESAR ACEST PACT PROPUS MEDICI, COLEGIUL MEDICILOR ȘI SANITAS și susținut de PSD

Scopul acestui Pact este:
🔹 Niciun român nu trebuie să mai fie lăsat fără asistență medicală.
🔹 Niciun român nu trebuie să mai fie victimă a sistemului de sănătate
🔹 Niciun medic, nicio asistentă medicală nu trebuie să mai fie învinovățiți pentru situația dezastruoasă a spitalelor.

(Articol electoral comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de Agenția 215 – portal Bistrițeanul.ro, CUI mandatar financiar județean 112000020)

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.