17.6 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

Bugetare participativă pentru dezvoltarea orașului Năsăud

PSD Năsăud lansează o invitație publică către toți cetățenii orașului, în vederea implicării acestora în elaborarea bugetului local.

Pentru aceasta, locuitorii orașului Năsăud sunt invitați să-și expună problemele cotidiene. Aceștia sunt așteptați să propună soluții concrete la soluționarea acestora, soluții care ulterior vor fi susținute în ședințele de Consiliu Local de către aleșii PSD Năsăud.

Doritorii vor putea telefona, scrie mesaje pe WhatsApp sau pe pagina de Facebook a organizației. Ei vor putea să-și exprime părerile / ideile și la sediul organizației de pe Bd-ul Grănicerilor, nr. 15. Aici vor putea discuta cu membrii marcanți ai PSD, consilierii locali ai PSD Năsăud și consilierul județean Alin Demian.

Prin această inițiativă se dorește o schimbare de paradigmă a modului în care se realizează politicile publice. Ne dorim, totodată, și redefinirea rolului pe care cetățenii îl dețin în arhitectura sistemului politic. Împreună dezvoltăm orașul Năsăud, casa noastră!”, a transmis președintele PSD Năsăud, Ionela Emilia Bidică. 

Foto deschidere @ Primăria Năsăud Facebook

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.