6 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

RAAL investește peste 4 milioane de euro în panouri fotovoltaice. Acestea vor împânzi acoperișul fabricii din Prundu Bârgăului

Producătorul RAAL se pregătește să investească mai bine de 4 milioane de euro în panouri fotovoltaice. Acestea vor fi montate pe acoperișul fabricii din Prundu Bârgăului și pe un teren deținut de producător, în apropiere.

La final de vară, producătorul RAAL va monta pe acoperișul fabricii din Prundu Bârgăului panouri fotovoltaice. Acestea vor împânzi și un teren din apropiere, aflat în proprietatea RAAL.

În total vor fi amplasate peste 11.000 de panouri fotovoltaice, lucrările de montaj urmând să aibă loc în perioada august – noiembrie, anul în curs. RAAL investește peste 4 milioane de euro în acest proiect.

„Promovarea producerii energiei electrice din surse regenerabile de energie reprezintî un imperativ al perioadei actuale motivat de: protecția mediului, creșterea independenței energetice față de importuri prin diversificarea surselor de aprovizionare cu energie, precum și motive de ordin economic și de coeziune socială”, se arată în memoriul depus la Agenția pentru Protecția Mediului.

Printre companiile bistrițene care apelează la energia de la soare se numără TeraPlast și Comelf.

Foto: Arhivă

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: