18.7 C
Bistrița
luni, mai 27, 2024

Radu Moldovan, la depunerea candidaturii: 12 ani de proiecte, de investiții utile pentru județ! CINE sunt consilierii județeni propuși:

Astăzi, președintele Consiliului Județean Radu Moldovan și-a depus oficial candidatura pentru încă un mandat. Depusă a fost și lista PSD pentru Consiliul Județean. Primii pe listă sunt vicepreședintele Consiliului Județean Camelia Tabără și liderul de la Tineret Paul Vasile Pop.

Președintele Consiliului Județean Radu Moldovan și-a depus astăzi oficial candidatura pentru încă un mandat.

„Sunt 12 ani de proiecte, de investiții utile pentru întregul județ! Sunt 12 ani fără promisiuni electorale! Fapte, nu vorbe! Sunt 12 ani în care am bătut la pas, județul nostru, în lung și-n lat! Vă știu părerile, știu nevoile din fiecare comunitate și mereu m-am zbătut să le rezolv! Pentru că m-ați ales ca să vă fiu aproape, să fac proiecte utile, să găsesc soluții, să duc județul pe drumul dezvoltării! Am făcut totul în echipă și fără să țin cont de culoarea politică! Alături de primarii județului s-au implementat proiecte care au schimbat în bine fiecare comunitate”, a precizat președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan.

Tot astăzi a fost depusă și lista pentru Consiliul Județean a PSD. Primii pe listă sunt vicepreședintele Consiliului Județean Camelia Tabără și liderul de la Tineret Paul-Vasile Pop. Pe listă o regăsim și pe Lucia Augusta Săsărman, actual consilier local, dar și fostul șef din IPJ Ciprian Buta.

Lista completă:

 1. Emil Radu Moldovan
 2. ⁠Camelia Tabără
 3. Paul- Vasile Pop
 4. Daniel Claudiu Tămaș
 5. Lucia-Augusta Săsărman
 6. Mihai Tudor Suciu
 7. George Pop
 8. Mirela Maria Cîrcu
 9. Petru-Nicolae Popescu
 10. Romulus Pop
 11. Simona Elena Duca
 12. Ioan-Alin Demian
 13. Ciprian Buta
 14. Mihael-Simion Forai
 15. Nicolae-Grigore Lupșan
 16. Angelo-Aurelian Manea
 17. Grigore Sas
 18. Emiliana-Cristina Darabont
 19. Ionuț- Bogdan Turbat
 20. Maria Ulecan
 21. Viorel Ința
 22. Alin Burcutean
 23. Dumitrița Baniai
 24. Paul Iorga
 25. Cristian Tăloi
 26. Claudia Timoce
 27. Aurel Candale
 28. Ieronim Avram
 29. Ana Emilia Bodriheic
 30. Gheorghe Marin
 31. Ionuț Mutu
 32. Anamaria Foriș
 33. Claudiu Andraș
 34. Ana-Maria Gaftone
 35. Darius Moldovan
 36. Marinel Bodiu
 37. Daniela Furcea
 38. Gabriel Perhaiță

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!