18.7 C
Bistrița
luni, mai 27, 2024

Fiica lui Alexandru-Ioan Antal, candidatul Alianței Dreapta Unită de la Chiochiș îi îndeamnă pe locuitorii comunei să nu-l voteze

Situație inedită la Chiochiș, acolo unde fiica unui candidat îi îndeamnă pe locuitorii comunei să nu voteze cu tatăl său la alegerile locale din iunie. Este vorba despre Alexandru Ioan Antal, candidatul la care PSD a renunțat și a ajuns pe listele Dreptei Unite.

Într-o postare pe Facebook, Alice Sandra Cojan își critică aspru tatăl și îi îndeamnă pe locuitorii din Chiochiș să nu voteze cu acesta la alegerile locale din iunie, pe care îl numește „un monstru fără școală și fără nicio pregătire profesională”.

„Chiar vă rog să votați un individ care și-a bătut soția și copilul (eu) zilnic, timp de ani de zile. Un monstru fără școală și fără nicio pregătire profesională! Unul care nu știe să scrie, un prefăcut și un manipulator. Un „tată” datorită căruia am suferit și m-am simțit mereu inutilă. Un neica nimeni care vă spală creierii la fel cum a făcut-o cu toată poliția din județ, pe un litru de țuică sau niște bani. Votați! O să facă pentru comună și implicit pentru dumneavoastră ce a făcut toată viața penru mine, fix nimic”, a precizat Alice Sandra Cojan pe Facebook.

Alexandru Ioan Antal, care candidează pe listele Alianței Dreapta Unită la Primăria Chiochiș, după ce PSD a renunțat la el, a reacționat la postarea fiicei sale pe Facebook:

„Din păcate, nu toate matrimoniile au un sfârșit fericit iar cei care suferă cel mai mult sunt copiii. Rupți emoțional între doi adulți, rămân marcați pe viață de răni care uneori refulează sub diferite forme. Alice a hotărât să o facă în forma care a determinat această explicație publică a mea. Prima mea soție a intentat actiune de divorț care s-a finalizat cu sentința civilă în 2005.  Eu mă aflam în Spania unde am plecat  în 2003. Soția mea nu mi-a spus de acțiunea de divorț. Eu trimiteam bani periodic, astfel că,  chiar cu o zi înainte să aflu că sunt divorțat, am trimis o sumă de bani special pentru biroul lui Alice. Prin sentința civilă am fost obligat la plata sumei de 77,50 lei pensie alimentară dar eu am trimis mereu mult mai mult”, a susținut Alexandru Ioan Antal într-o postare pe Facebook.

Acesta susține că a rupt legătura cu fiica sa din cauza mamei sale și spune că aceasta a „căzut în capcana întinsă” de cei care l-ar considera un contracandidat de temut.

„Cel mai rău îmi pare pentru Alice care, cu siguranță va fi afectată de această dezmințire. Sper să treacă la fel de ușor ca mine peste acest moment, și să învețe lecția bine, să nu se mai lase manipulatâ de persoane fără caracter. În urmă cu un an, când am deschis o florărie în Beclean, Alice m-a jignit spunându-mi „să miros florile de la rădăcină”. Ce-i drept, atunci m-am supărat, tradus mesajul ei însemna că dorește moartea mea și, nu am mai sunat-o, nici ea pe mine. Orice s-ar întâmpla, ea rămâne fiica mea, a fost și este în gândurile și rugăciunile mele”, a mai spus Antal.

Alexandru Ioan Antal a fost anunțat în prima fază drept candidat al PSD la Primăria Chiochiș. Pe ultima sută de metri, PSD a reușit să-l coopteze pe primarul în exercițiu Vasile Silași (ex-PNL) și a renunțat la Antal. Acesta a fost cooptat de Alianța Dreapta Unită, pe listele căreia va candida la alegerile locale din iunie.

Acesta are 51 de ani, este șef de balastieră și nu a avut tangență cu administrația locală. A fost și instructor de dans la Casa Armatei din Dej.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!