13 C
Bistrița
vineri, mai 24, 2024

Reguli de aur în pariurile sportive

Trăim într-o epocă în care oamenii își doresc, parcă din ce în ce mai mult, câștiguri rapide și facile, obținute fără prea multă sudoare.

Pariurile sportive, o realitate pe care nu o putem nega, sunt privite drept unul dintre mijloacele prin care se poate obține îmbogățirea rapidă. Dar cei ce gândesc astfel pot avea dezamăgiri cumplite.

E frumos să visăm, într-adevăr, dar și mai sănătos e să ne păstrăm capul pe umeri și să vedem ce trebuie să facem pentru ca pariurile sportive să nu devină un lucru cu adevărat nociv pentru viața de zi cu zi a jucătorilor.

Vă propun, de aceea, câteva reguli de conduită ale celor ce joacă la pariuri sportive, pentru ca acestea să rămână doar un hobby pentru pariori, nu un mod de viață:

  1. Jucați doar banii pe care vă permiteți să-i pierdeți.

Ați auzit probabil de multe ori acest slogan, și o să-l mai auziți. Este vital pentru pariori să facă acest lucru, esența pariurilor se învârtește în jurul managementului banilor.

Dacă am stabilit că pariem relaxat, pentru distracție, este necesar să alocăm pariurilor o sumă pe care specialiștii în finanțe personale ne spun că trebuie să o alocăm pasiunilor: aproximativ 10 procente din venitul lunar.

Așadar, trebuie să stabilim cu exactitate bugetul lunar pe care îl dedicăm pentru această pasiune și să nu îl depășim, sub niciun pretext.

  1. Studiați cu mare atenție și responsabilitate informațiile despre casele de pariuri de pe piață.

Vedeți care au cea mai complexă ofertă de pariere pentru sporturile pe care le cunoașteți cel mai bine și pe care pariați și cercetați, totodată, casele de pariuri care au cele mai valoroase cote.

Când faceți această analiză țineți cont și de eventualele bonusuri și promoții oferite, însă acestea sunt doar un factor secundar în alegerea casei de pariuri potrivite fiecărui parior.

Jucați doar la casele de pariuri licențiate în România, nu încercați să „fentați” legea.

  1. E foarte bine să țineți cumva, în format clasic, pe hârtie, sau electronic, o evidență zinică a sumelor jucate, dar și a resursei de timp pe care o cheltuiți astfel.

E foarte important să nu cedați pariurilor nici bani, dar nici timpul de calitate pe care îl puteți petrece cu cei dragi.

  1. Pariați doar pe evenimente sportive despre care aveți informații solide și pe care le urmăriți cu obstinație, etapă de etapă.

Jucați doar ceea ce știți, așadar, iar dacă nu sunt programate astfel de evenimente în ziua respectivă, pur și simplu nu pariați.

  1. Jucați cât mai puține meciuri pe bilet.  Se știe că șansele de câștig sunt invers proporționale cu numărul de meciuri pe care îl aveți pe bilet.

6. Aveți răbdare, nu alergați cu disperare după câștigurile rapide.

Un profit mai mic, dar palpabil, obținut pe termen lung face mult mai mult decât unul imens, imediat, dar pur iluzoriu.

V-am prezentat, pe scurt, doar câteva reguli aici. Cred însă că acestea sunt cele mai importante pentru ca un parior să își creeze o linie de conduită care să îl disciplineze și care să facă din această pasiune, una profitabilă.

***

Legalbet.ro (site licențiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) încurajează parierea responsabilă. Promovăm parierea ca pe o activitate pur recreativă și nu ca pe o sursă de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!