12.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

Reținuți după ce au dat 11 spargeri la firme și case din oraș

O tânără de 26 de ani și un bărbat de 31 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore după ce au pătruns în 11 imobile și sedii de firmă din Bistrița. Cei doi ar fi sustras bani și bunuri în valoare de aproximativ 18.700 de lei.

Ieri, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de percheziție, la o adresă din Chintelnic, unde existau indicii că locuiesc, fără forme legale, două persoane bănuite de comiterea faptelor.

Dosarul penal întocmit este instrumentat de polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bistrița, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița. 

Din investigațiile efectuate până în prezent, a reieșit faptul că, în perioada 9 iunie 2023-28 februarie 2024, o femeie de 26 de ani, iar în unele cazuri cu ajutorul unui bărbat de 31 de ani, profitând de neatenția proprietarilor sau chiriașilor, ar fi pătruns în 11 imobile și sedii de firmă din Bistrița, de unde ar fi sustras bani și bunuri”, conform IPJ BN.

Prejudiciul total a fost estimat la aproximativ 18.700 de lei.

La percheziții, au fost descoperite și ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri și obiecte cu valoare probatorie. 

În urma audierilor, la data de 5 martie a.c., polițiștii au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a celor două persoane bănuite de comiterea faptelor”, mai explică aceștia.

Cele două persoane urmează să fie prezentate, astăzi, judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă.

Foto arhivă

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?