18.7 C
Bistrița
luni, mai 27, 2024

REUȘITĂ! Poneii furați din Podirei s-au întors acasă…singuri! Cum a fost posibil:

Cei doi ponei furați dintr-o gospodărie din localitatea Podirei s-au întors acasă. Căluții au fost găsiți aseară, aproape de miezul nopții, chiar la poarta gospodăriei de unde au fost luați.

Boleg și Bambiluc s-au întors acasă! Cei doi ponei de 4 și 16 ani din localitatea Podirei au fost furați în weekendul ce tocmai a trecut. Aseară, aproape de miezul nopții, cei doi au apărut singuri la poarta gospodăriei de unde fuseseră furați. Cazul a fost intens mediatizat atât în presa locală, cât și în cea națională și nu este exclus ca hoții să se fi speriat.

Animalele au fost furate chiar din curtea proprietarului, hoții intrând pe poarta principală, noaptea, în timp ce familia Andronesi dormea. Unul dintre ponei a fost furat într-o seară, iar celălalt în altă seară. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

Poneii sunt folosiți de ani buni la terapia copiilor cu dizabilități, prin intermediul Fundației Inocenți. Cei mici petreceau între 4 și 6 ore aproape zilnic printre poneii și celelalte animale ale micuței ferme a familiei Andronesi.

Pe lângă faptul că ajutau în mod real copiii cu diferite probleme de sănătate să se simtă mai bine, Boleg și Bambiluc erau parte din familie.

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!