7.3 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

Riscă ani buni după gratii, după un gest aparent banal

A înmânat unui prieten un cutter și riscă să își petreacă următorii ani după gratii. Este isprava unui tânăr din Sîngeorz-Băi, care a luat parte la un conflict spontan iscat într-un bar din Maieru și a ajuns să îi înmâneze unui prieten arma cu care acesta l-a înjunghiat pe un alt bărbat.

Un tânăr de 26 de ani din Sîngeorz-Băi riscă ani buni după gratii, în urma unui gest aparent banal. Acesta a fost trimis în judecată pentru complicitate la tentativă de omor, după ce i-a înmânat prietenului său un cutter. Cu cutter-ul respectiv, agresorul l-a înjunghiat pe un alt bărbat, într-un local din comuna Maieru.

Incidentul s-a petrecut acum o lună, într-un local din Maieru. Un tânăr de 30 de ani a fost găsit de către echipajul SAJ ajuns la fața locului, inconștient, în stare gravă. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

Victima fusese înjunghiată în zona toracică și abdominală de un tânăr de 22 de ani din Sîngeorz-Băi. În primă fază, atât agresorul, cât și complicele au fost reținuți. Ulterior, magistrații au hotărât ca cel care a venit cu arma albă să fie cercetat sub control judiciar.

Tânărul de 26 de ani riscă până la 5 ani de închisoare pentru acest gest, aparent banal… Celălalt tânăr, care a înjunghiat victima riscă până la 10 ani de închisoare.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.