12.8 C
Bistrița
sâmbătă, mai 8, 2021

Robert Sighiartău (PNL): Autostrada Nordului, un obiectiv de investiții crucial pentru dezvoltarea economică a județului

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, a transmis ieri că proiectul referitor la Autostrada Nordului este în implementare. „Pentru sectorul care leagă Satu Mare de granița cu Ungaria, a fost semnat contractul pentru realizarea Studiului de fezabilitate și a Proiectului tehnic de execuție.

Deputatul Robert Sighiartău – secretar general al PNL – a anunțat că a votat, alături de colegii liberali, Legea pentru Autostrada Nordului – drumul expres care conectează nordul României la rețeaua europeană de autostrăzi și leagă, prin Bistrița-Năsăud, Suceava și Bucovina de Satu Mare și Maramureș.

Luna trecută, la Bistrița, premierul Ludovic Orban a reafirmat angajamentul susținerii Guvernului PNL pentru realizarea acestui obiectiv”, a reamintit Robert Sighiartău. 

Proiectul este în implementare – a explicat deputatul Robert Sighiartău.

Pentru sectorul care leagă Satu Mare de granița cu Ungaria, a fost semnat contractul pentru realizarea Studiului de fezabilitate și a Proiectului tehnic de execuție.

În august, a fost emis ordinul de începere a activității de proiectare. Pentru cele trei loturi de drum de mare viteză Baia Mare – Bistrița – Vatra Dornei – Suceava (335 km) sunt în evaluare ofertele depuse pentru realizarea studiilor de fezabilitate”, a mai explicat Robert Sighiartău. 

Ca deputat de Bistrița și secretar general al Partidului Național Liberal mă voi bate pentru acest obiectiv de investiții crucial pentru dezvoltarea economică a zonei și îmbunătățirea condițiilor de viață pentru românii din nordul țării”, a concluzionat secretarul general.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...