12.7 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

Pasionați de robotică, implicați în comunitate și puși pe fapte bune, tinerii de la InfoTronX au nevoie de susținere pentru câștigarea competițiilor

Iubesc tot ce ține de domeniul roboticii și sunt meșteri în crearea mașinăriilor. Își folosesc cunoștințele și pentru acțiuni pro-bono, oferind din puținul lor și celor mai nefericiți. Dar acum, pentru a-și etala cunoștințele și a câștiga competițiile, au nevoie de susținere financiară:

Acum patru ani și jumătate, la INFOEL lua naștere echipa de robotică „InfotronX”. O parte din cei aflați în echipă au absolvit deja liceul și acum sunt la facultate. Dar există mereu „un nucleu” pasionat.

Suntem nouă membri în echipă și voluntarii. Acum echipa e formată din oameni relativ noi, pentru că unii au mers anul acesta la facultate. Dar echipa InfoTronX există de patru ani și jumătate”, a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, Paul Câmpean.

Iubesc mașinăriile, au o minte sclipitoare și o inimă mare. S-au implicat în diferite evenimente caritabile, îmbinându-le cu participarea la competiții.

Echipa InfoTronx a participat la mai multe competiții, de-a lungul timpului. Sau la diferite evenimente de robotică.

Totodată, am ajutat și pe alții. La un moment dat, cei din echipă au reparat calculatoare pe care le-au donat celor ce nu-și permiteau echipamente noi. Și acum, de Crăciun, din puținul nostru, am făcut pachete pentru cei mai puțin fericiți.

Deci ne place și robotica, dar și implicarea în comunitate!”, a mai spus Paul.

La mijlocul lunii februarie îi așteaptă o competiție de robotică regională, cu potențial de a ajunge la etapa internațională. Dar pentru a putea participa au nevoie de susținere financiară.

„Competiția e în București. Deci avem nevoie de banii pentru transport și cazare. Noi lucrăm deja la robotul pe care trebuie să-l prezentăm la competiție, doar că până acum ne-am folosit de piesele ce ne-au rămas. Că nu avem fonduri necesare pentru achiziția unor piese noi. Toate costă bani, bani pe care noi nu îi avem. Înainte de competiția de la București – 𝗰𝗼𝗻𝗰𝘂𝗿𝘀𝘂𝗹 international 𝗙𝗧𝗖 𝗥𝗼𝗯𝗼𝘁𝗶𝗰𝘀  – trebuie să mai participăm la două evenimente DEMO. Toate aceste costuri sunt mult prea mari pentru noi.

De aceea am și făcut acest apel. Dacă sunt persoane/firme care doresc să ne susțină, ne-am bucura!”, a concluzionat Paul Câmpean.

Susținerea se poate face prin donarea de bani sau direcționarea unei părți din TVA, aceștia având o organizație Non-profit.

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Frumos articol!
    Poate CJ ar putea rupe o fractiune din banii pe care ii ingroapa in ambitiile sale sportive inutile si sa ajute copiii astia sa avanseze intr-un domeniu de viitor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: