Pasionați de robotică, implicați în comunitate și puși pe fapte bune, tinerii de la InfoTronX au nevoie de susținere pentru câștigarea competițiilor

1
1409

Iubesc tot ce ține de domeniul roboticii și sunt meșteri în crearea mașinăriilor. Își folosesc cunoștințele și pentru acțiuni pro-bono, oferind din puținul lor și celor mai nefericiți. Dar acum, pentru a-și etala cunoștințele și a câștiga competițiile, au nevoie de susținere financiară:

Acum patru ani și jumătate, la INFOEL lua naștere echipa de robotică „InfotronX”. O parte din cei aflați în echipă au absolvit deja liceul și acum sunt la facultate. Dar există mereu „un nucleu” pasionat.

Suntem nouă membri în echipă și voluntarii. Acum echipa e formată din oameni relativ noi, pentru că unii au mers anul acesta la facultate. Dar echipa InfoTronX există de patru ani și jumătate”, a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, Paul Câmpean.

Iubesc mașinăriile, au o minte sclipitoare și o inimă mare. S-au implicat în diferite evenimente caritabile, îmbinându-le cu participarea la competiții.

Echipa InfoTronx a participat la mai multe competiții, de-a lungul timpului. Sau la diferite evenimente de robotică.

Totodată, am ajutat și pe alții. La un moment dat, cei din echipă au reparat calculatoare pe care le-au donat celor ce nu-și permiteau echipamente noi. Și acum, de Crăciun, din puținul nostru, am făcut pachete pentru cei mai puțin fericiți.

Deci ne place și robotica, dar și implicarea în comunitate!”, a mai spus Paul.

La mijlocul lunii februarie îi așteaptă o competiție de robotică regională, cu potențial de a ajunge la etapa internațională. Dar pentru a putea participa au nevoie de susținere financiară.

„Competiția e în București. Deci avem nevoie de banii pentru transport și cazare. Noi lucrăm deja la robotul pe care trebuie să-l prezentăm la competiție, doar că până acum ne-am folosit de piesele ce ne-au rămas. Că nu avem fonduri necesare pentru achiziția unor piese noi. Toate costă bani, bani pe care noi nu îi avem. Înainte de competiția de la București – 𝗰𝗼𝗻𝗰𝘂𝗿𝘀𝘂𝗹 international 𝗙𝗧𝗖 𝗥𝗼𝗯𝗼𝘁𝗶𝗰𝘀  – trebuie să mai participăm la două evenimente DEMO. Toate aceste costuri sunt mult prea mari pentru noi.

De aceea am și făcut acest apel. Dacă sunt persoane/firme care doresc să ne susțină, ne-am bucura!”, a concluzionat Paul Câmpean.

Susținerea se poate face prin donarea de bani sau direcționarea unei părți din TVA, aceștia având o organizație Non-profit.

 

 

 

 

 

1 COMENTARIU

  1. Frumos articol!
    Poate CJ ar putea rupe o fractiune din banii pe care ii ingroapa in ambitiile sale sportive inutile si sa ajute copiii astia sa avanseze intr-un domeniu de viitor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.