15.1 C
Bistrița
vineri, septembrie 29, 2023

Pasionați de robotică, implicați în comunitate și puși pe fapte bune, tinerii de la InfoTronX au nevoie de susținere pentru câștigarea competițiilor

Iubesc tot ce ține de domeniul roboticii și sunt meșteri în crearea mașinăriilor. Își folosesc cunoștințele și pentru acțiuni pro-bono, oferind din puținul lor și celor mai nefericiți. Dar acum, pentru a-și etala cunoștințele și a câștiga competițiile, au nevoie de susținere financiară:

Acum patru ani și jumătate, la INFOEL lua naștere echipa de robotică „InfotronX”. O parte din cei aflați în echipă au absolvit deja liceul și acum sunt la facultate. Dar există mereu „un nucleu” pasionat.

Suntem nouă membri în echipă și voluntarii. Acum echipa e formată din oameni relativ noi, pentru că unii au mers anul acesta la facultate. Dar echipa InfoTronX există de patru ani și jumătate”, a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, Paul Câmpean.

Iubesc mașinăriile, au o minte sclipitoare și o inimă mare. S-au implicat în diferite evenimente caritabile, îmbinându-le cu participarea la competiții.

Echipa InfoTronx a participat la mai multe competiții, de-a lungul timpului. Sau la diferite evenimente de robotică.

Totodată, am ajutat și pe alții. La un moment dat, cei din echipă au reparat calculatoare pe care le-au donat celor ce nu-și permiteau echipamente noi. Și acum, de Crăciun, din puținul nostru, am făcut pachete pentru cei mai puțin fericiți.

Deci ne place și robotica, dar și implicarea în comunitate!”, a mai spus Paul.

La mijlocul lunii februarie îi așteaptă o competiție de robotică regională, cu potențial de a ajunge la etapa internațională. Dar pentru a putea participa au nevoie de susținere financiară.

„Competiția e în București. Deci avem nevoie de banii pentru transport și cazare. Noi lucrăm deja la robotul pe care trebuie să-l prezentăm la competiție, doar că până acum ne-am folosit de piesele ce ne-au rămas. Că nu avem fonduri necesare pentru achiziția unor piese noi. Toate costă bani, bani pe care noi nu îi avem. Înainte de competiția de la București – 𝗰𝗼𝗻𝗰𝘂𝗿𝘀𝘂𝗹 international 𝗙𝗧𝗖 𝗥𝗼𝗯𝗼𝘁𝗶𝗰𝘀  – trebuie să mai participăm la două evenimente DEMO. Toate aceste costuri sunt mult prea mari pentru noi.

De aceea am și făcut acest apel. Dacă sunt persoane/firme care doresc să ne susțină, ne-am bucura!”, a concluzionat Paul Câmpean.

Susținerea se poate face prin donarea de bani sau direcționarea unei părți din TVA, aceștia având o organizație Non-profit.

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Frumos articol!
    Poate CJ ar putea rupe o fractiune din banii pe care ii ingroapa in ambitiile sale sportive inutile si sa ajute copiii astia sa avanseze intr-un domeniu de viitor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Supărat că n-ai prins programul Rabla?! Vești bune de la RUBIN: 3.000 de euro DISCOUNT la noul model SsangYong KORANDO

Dacă ai ratat sau nu te-ai încadrat în programul Rabla pentru a obține un tichet de...

Se fac angajări la Rombat, Fan Courier și Electroplast. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Electroplast caută Controlor calitate, Rombat are nevoie de Analist cumpărări, electrician și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Fan Courier, Kreativ Metal, Michaela’s Brasserie, Transmixt sau Tehnoprod Plast. Oferta completă - mai jos:

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița: