9.9 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

Rostul de dimineață: În această instituție din Bistrița nimeni nu vrea să fie călcat pe nervi…!

După ce că e scurtă și nenorocită viața noastră, se mai și trezesc unii să te calce pe nervi, să urle la tine, să-și verse amarul, ca și cum tu ai fi responsabil pentru toate problemele universului, ca și cum nu ar ști că ești un biet funcționar în slujba statului… Ei bine, tocmai înțelegând această situație dramatică în sinea ei, o instituție din Bistrița a pus piciorul în prag și a stabilit reguli clare pentru nervi!

 

E dreptul fiecărui om, în definitiv, să pretindă liniște și armonie în câmpul muncii… E dreptul fiecărui funcționar la stat să solicite puțin respect – dacă e chiar imposibil să primească spor de pericol pentru munca sa în slujba istericilor și nevoiașilor acestui neam… E dreptul fiecăruia să se ferească – așa cum poate – de situația dramatică de a fi călcat pe nervi, taman când îi este lumea mai dragă sau somnul la birou mai dulce…

Așa că – venind în întâmpinarea angajaților săi, înțelegând prea bine nevoile lor – o instituție din Bistrița a pus piciorul în prag și a stabilit reguli clare pentru nervi.

Nervii trebuie tratați pe măsură și lăsați afară – dincolo de ușa instituției! Așa că înarmați-vă cu multă răbdare, înghițiți în sec dacă simțiți nevoia să explodați și fiți capabili să dați dovadă de curaj atunci când treceți pragul Primăriei Livezile. În această clădire nimeni nu se calcă pe nervi, să fie clar…!

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...