21.6 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

Rostul de dimineață. O minune, lângă barajul Bistriței…! Un semn divin…?

Un semn divin…? O bine-meritată minune pentru comunitatea bistrițeană calificată în Top 5 orașe harnice la vot…? Un bistrițean care a ieșit duminică după-amiază la o plimbare cu bicicleta pe lângă barajul vechi al Bistriței a avut parte de câteva imagini uluitoare – „o adevărată minune”, cum a definit-o plimbărețul care s-a grăbit să filmeze cu telefonul întreaga scenă.

 

În timp ce majoritatea bistrițenilor și-au petrecut duminica acasă, urmărind pe Facebook postări frenetice pro sau anti referendum – în timp ce unii descopereau cu stupoare de ce ține preotul Dan Cismaș din Maieru cu suporterii ultrași de la Dinamo sau își savurau îndesat primul eșec din istoria României care avea să-i facă fericiți – un bistrițean cu scaun la cap și-a luat lumea-n cap și a pornit la plimbare cu bicicleta…

A fost un moment de inspirație maximă – pentru că ceea ce i-a fost dat să vadă și să admire dincolo de strada Grănicerilor, spre vechiul baraj, pe un luciu de apă – avea să merite tot efortul!

Astăzi am fost întâmpinat pe Lacul Vechi de lângă Baraj, de această splendidă LEBĂDĂ albă! Nu numai că se afla acolo, dar a și înotat în sensul în care ne deplasam, venind tot mai aproape de mal pentru a fi alături de noi și pentru a fi imortalizată, O adevărată minune…! Pur și Simplu…!!!”, a comentat Vasile Man pe pagina sa de socializare… În timp ce alți admiratori secreți ai neobișnuitei apariții ar fi putut să jure că lebăda albă este un semn divin, trimis din ceruri să ne mai limpezească oleacă sufletele…

[arve url=”https://www.facebook.com/vasile.man.31/videos/781747192156677/” maxwidth=”300″ aspect_ratio=”1:1.8″ /]

Foto / Video @ Vasile Man

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: