25.9 C
Bistrița
duminică, iunie 26, 2022

Rostul de dimineață: Se îngălbenește la față, de îndată ce ne apropiem de el…! Ce drac de secret ascunde…?!?

Ce-o fi în mintea lui?! Ce drac de secret vrea să ascundă de ochii tuturor bistrițenilor curioși care se apropie cu băgare de seamă și care se trezesc în fața unei surprize atât de simple, atât de limpezi: individul se îngălbenește treptat la față – ca și cum ar ascunde (cu maximă îndârjire!) un îngrozitor secret…

Oricine în locul nostru – probabil – ar fi putut să gândească la fel, oricine ar fi putut să cadă în această capcană și să se întrebe, la fel de suspicios – dacă nu cumva de-a dreptul bănuitor – ce fel de secret murdar ascunde individul…?! Ce poveste de groază acoperă cu statura lui imensă…? Ce anume vrea să ferească de privirile curioșilor care trec – slavă Domnului! – în număr suficient de mare încât să dea de bănuit…?!? De ce ar vrea să ascundă de ochii tuturor ceva? Și ce anume poate să fie atât de tainic încât – de fiecare dată când încerci să faci câțiva pași spre el – să se îngălbenească la față…?!?

Nu e cazul să vă lăsați înduplecați prea ușor: cei din jur vor încerca – din nou! – să vă îndepărteze de subiect, vor încerca o diversiune… Sau poate chiar o machiavelică învăluire care să vă abată atenția spre altceva, cu mult mai puțin important… Vor spune că e toamnă ! Că așa se întâmplă de ficare dată…! Dar nu vă lăsați păcăliți, pentru că nici toamna nu mai este ce-a fost! Vigilența nu trebuie să vă lipsească nici măcar într-o asemenea situație: Ok, este toamnă! Dar ce drac de secret vrea să ascundă totuși individul?! De ce se îngălbenește la față? Și ce caută sticla aceea de plastic atârnată așa bezmetic de gâtul lui…?! Are și ea un secret…?

Unor asemenea întrebări, cu greu vei putea să găsești răspunsurile corespunzătoare… Sigur nu în această toamnă… Iar dacă, prin absurd, la răsărit ai uitat un pitic, întoarce-te cu pași de indian… Nu deranja un șaman cu mintea mea…!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/6Dxd60IPpx8″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FILEXPO oferă spații de expoziție de închiriat în curtea interioară! Au și spații generoase interioare pentru închiriat

Firmele care vor să-și facă produsele mai vizibile și să aibă parte totodată de un spațiu...

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...