-0.1 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

Rusu Bârgăului: Și-a ars mâinile, încercând să aprindă focul

Un incident casnic a vut loc în urmă cu puțin timp în Rusu Bârgăului. Un bărbat și-a ars mâinile, încercând să aprindă focul…cu benzină. Echipajele SMURD intervin la locul indicat.

Un  bărbat a încercat să aprindă focul, în localitatea Rusu Bârgăului. Acesta a folosit benzină, dar flăcările făcute i-au provocat arsuri pe mâini.

S-a apelat 112, înspre locul indicat pornind echipajul de prim ajutor SMURD.

Ar fi vorba de un bărbat în vârstă de aproximativ 51 de ani, conștient și cooperant.

Intervenția este în dinamică!

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.