4.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

S-a decis soarta tirolienei din Schullerwald!

Weekendul ce tocmai a trecut, un minor a ajuns la spital, după o distracție în Schullerwald. Acesta s-a dat cu tiroliana și s-a lovit în zona capului. Municipalitatea a anunțat că va lua măsuri.

În acest weekend, mai mulți prieteni adolescenți au trecut printr-o sperietură bună. În timp ce se bucurau de tiroliana din Schullerwald, unul dintre ei s-a lovit la cap, în urma reculului.

Aceștia au chemat Ambulanța și poliția, iar prietenul lor a ajuns la spital. Din fericire, acesta nu a fost grav rănit. Polițiștii ajunși la locul incidentului au constatat că tiroliana nu e sigură și că ar trebui luate măsuri.

Tiroliana e acolo de cinci ani. Și încă funcționează destul de bine. Accidente se mai întâmplă. Ca și cu hintele. Doar două incidente au fost mai grave, care să ne facă să ne punem semne de întrebare”, a explicat pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al Primăriei Bistrița, Mihai Ruști.

Totuși, în urma incidentului de sâmbătă, municipalitatea a luat o hotărâre.

O să facem o demontare a acesteia până vom găsi o soluție agreată de toți. O să luăm în considerare să fie securizată maxim”, a conchis Mihai Ruști.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!