16.3 C
Bistrița
sâmbătă, septembrie 23, 2023

S-a decis soarta tirolienei din Schullerwald!

Weekendul ce tocmai a trecut, un minor a ajuns la spital, după o distracție în Schullerwald. Acesta s-a dat cu tiroliana și s-a lovit în zona capului. Municipalitatea a anunțat că va lua măsuri.

În acest weekend, mai mulți prieteni adolescenți au trecut printr-o sperietură bună. În timp ce se bucurau de tiroliana din Schullerwald, unul dintre ei s-a lovit la cap, în urma reculului.

Aceștia au chemat Ambulanța și poliția, iar prietenul lor a ajuns la spital. Din fericire, acesta nu a fost grav rănit. Polițiștii ajunși la locul incidentului au constatat că tiroliana nu e sigură și că ar trebui luate măsuri.

Tiroliana e acolo de cinci ani. Și încă funcționează destul de bine. Accidente se mai întâmplă. Ca și cu hintele. Doar două incidente au fost mai grave, care să ne facă să ne punem semne de întrebare”, a explicat pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al Primăriei Bistrița, Mihai Ruști.

Totuși, în urma incidentului de sâmbătă, municipalitatea a luat o hotărâre.

O să facem o demontare a acesteia până vom găsi o soluție agreată de toți. O să luăm în considerare să fie securizată maxim”, a conchis Mihai Ruști.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.