17.4 C
Bistrița
sâmbătă, septembrie 23, 2023

VIDEO – Super concerte vineri cu Fentăm Terra și Mad House, în Schullerwald, de Ziua Tineretului!

Ziua Tineretului va fi celebrată la Bistrița începând de astăzi și până sâmbătă, cu o serie de concerte, vernisaje, dezbateri, lecturi publice, proiecții de film, jocuri și concursuri! Ce a pregătit Primăria Bistrița pentru tinerii din oraș:

Începând de marți, 24 aprilie, și până sâmbătă, Primăria municipiului Bistrița organizează, cu sprijinul Centrului Cultural Municipal „George Coșbuc”, Direcția Educație, Turism și în colaborare cu Consiliul Local al Tinerilor – un program deosebit pentru toți tinerii din Bistrița.

Programul evenimentelor începe astăzi, la ora 17:00, la Centrul Comunitar pentru Tineret unde sunt programate întâlniri literare cu scriitori din Bistrița, dar și o dezbatere pe teme istorice – Centenarul Marii Uniri cu prof. Dănuț Archiudean și o proiecție a filmului „Carol I”, de la ora 19:00.

Miercuri, 25 aprilie, va fi celebrată Ziua Voluntarului, astfel încât, în Sala de ședințe a Primăriei municipiului Bistrița, între orele 14:00 – 16:00 va avea loc investirea noului Consiliu Local al Tinerilor, urmând ca, la Centrul Comunitar pentru Tineret, de la ora 17:00 să se desfășoare Gala profesorilor voluntari.

Ziua de joi, 26 aprilie, este dedicată artelor vizuale: la Centrul Comunitar pentru Tineret, de la ora 17:00 – 19:00: vernisajul expoziției de arte vizuale „Istorie și cotidian în UNIRE”, iar de la ora 19:00 – proiecția filmului „Portretul luptătorului la tinerețe

Vineri, 27 aprilie, tinerii vor avea parte în Pădurea Schullerwald de o serie de jocuri de agrement, începând cu orele 14:00, dar și o serie de concerte deosebite, de la ora 17:00 până spre seară. Invitați să întrețină muzical atmosfera sunt băieții de la Fentăm Terra, alături de prietenii lor – Mad House, Dizi, Zellu cu Leul și 2 DEC.

Trupa Mad House a lansat 5 piese de pe albumul În Același Film, iar în următoarele săptămâni vom lansa și celalalte piese de pe album. Foarte curând, albumul va fi disponibil și în format fizic… Până atunci, îi așteptăm la Schullerwald pe toți fanii noștri și ai hip-hop-ului bistrițean!”, au precizat băieții de la Mad House pentru Bistrițeanul.ro.

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/WvjRIWYC3A8″ /]

Evenimentele organizate de Primăria Bistrița pentru a celebra Ziua Tineretului se încheie sâmbătă, 28 aprilie, în Pădurea Schullerwald: între orele 10:00 – 15:00 aici se desfășoară festivalul – concurs de tradiții și obiceiuri populare „Copil ca tine sunt și eu” – organizat de colectivul de la Școala Gimnazială nr. 1, urmând ca de la ora 15:00, până spre seară, tot aici să se desfășoare concerte și spectacole cu Ioana Ignat și DJ Jonnessey.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.