5.9 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

VIDEO – Super concerte vineri cu Fentăm Terra și Mad House, în Schullerwald, de Ziua Tineretului!

Ziua Tineretului va fi celebrată la Bistrița începând de astăzi și până sâmbătă, cu o serie de concerte, vernisaje, dezbateri, lecturi publice, proiecții de film, jocuri și concursuri! Ce a pregătit Primăria Bistrița pentru tinerii din oraș:

Începând de marți, 24 aprilie, și până sâmbătă, Primăria municipiului Bistrița organizează, cu sprijinul Centrului Cultural Municipal „George Coșbuc”, Direcția Educație, Turism și în colaborare cu Consiliul Local al Tinerilor – un program deosebit pentru toți tinerii din Bistrița.

Programul evenimentelor începe astăzi, la ora 17:00, la Centrul Comunitar pentru Tineret unde sunt programate întâlniri literare cu scriitori din Bistrița, dar și o dezbatere pe teme istorice – Centenarul Marii Uniri cu prof. Dănuț Archiudean și o proiecție a filmului „Carol I”, de la ora 19:00.

Miercuri, 25 aprilie, va fi celebrată Ziua Voluntarului, astfel încât, în Sala de ședințe a Primăriei municipiului Bistrița, între orele 14:00 – 16:00 va avea loc investirea noului Consiliu Local al Tinerilor, urmând ca, la Centrul Comunitar pentru Tineret, de la ora 17:00 să se desfășoare Gala profesorilor voluntari.

Ziua de joi, 26 aprilie, este dedicată artelor vizuale: la Centrul Comunitar pentru Tineret, de la ora 17:00 – 19:00: vernisajul expoziției de arte vizuale „Istorie și cotidian în UNIRE”, iar de la ora 19:00 – proiecția filmului „Portretul luptătorului la tinerețe

Vineri, 27 aprilie, tinerii vor avea parte în Pădurea Schullerwald de o serie de jocuri de agrement, începând cu orele 14:00, dar și o serie de concerte deosebite, de la ora 17:00 până spre seară. Invitați să întrețină muzical atmosfera sunt băieții de la Fentăm Terra, alături de prietenii lor – Mad House, Dizi, Zellu cu Leul și 2 DEC.

Trupa Mad House a lansat 5 piese de pe albumul În Același Film, iar în următoarele săptămâni vom lansa și celalalte piese de pe album. Foarte curând, albumul va fi disponibil și în format fizic… Până atunci, îi așteptăm la Schullerwald pe toți fanii noștri și ai hip-hop-ului bistrițean!”, au precizat băieții de la Mad House pentru Bistrițeanul.ro.

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/WvjRIWYC3A8″ /]

Evenimentele organizate de Primăria Bistrița pentru a celebra Ziua Tineretului se încheie sâmbătă, 28 aprilie, în Pădurea Schullerwald: între orele 10:00 – 15:00 aici se desfășoară festivalul – concurs de tradiții și obiceiuri populare „Copil ca tine sunt și eu” – organizat de colectivul de la Școala Gimnazială nr. 1, urmând ca de la ora 15:00, până spre seară, tot aici să se desfășoare concerte și spectacole cu Ioana Ignat și DJ Jonnessey.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Supercom și IMP România! Se oferă condiții excelente de muncă

Se fac angajări la ItalTextil Sărata, care caută muncitori și secretar administrativ. Panouri Decorative are nevoie de montator în Bistrița, iar Transmixt angajează / școlarizează șoferițe pentru transportul local. Oferta completă, mai jos: