1.2 C
Bistrița
miercuri, noiembrie 30, 2022

FOTO/VIDEO – Fotograful împușcat de 6 ori și lăsat să agonizeze pe un deal din Cepari a ieșit din spital

Azi dimineață, fotograful din Odessa, care în urmă cu o săptămână a fost împușcat de 6 ori și lăsat să agonizeze pe un deal din Cepari a fost externat. Acesta s-a mai oprit pe la Parchet și Poliție și urmează să părăsească țara.

În jurul orei 10:00, Vadim Malogolovenko, fotograful din Odessa, care sâmbăta trecută a fost găsit plin de sânge, cu 6 plăgi împușcate, a fost externat. Acesta a petrecut în spital în jur de o săptămână și jumătate.

În tot acest timp, fotograful a fost vizitat de sora sa, care este cardiolog la un spital din Odessa și de către tatăl său, fiind însoțiți și de un translator. Ulterior, familia a ținut legătura cu Vadim prin intermediul unui medic din Spitalul Județean de Urgență Bistrița, care vorbește ucraineană.

Se pare că acesta se asigura ca fotografului să nu îi lipsească nimic, pe perioada șederii sale în spital. Acesta a fost escortat de către polițiștii de la Investigații Criminale la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, iar de acolo la Poliție.

Vinerea trecută, acesta a fost audiat, iar sâmbătă, fotograful a însoțit oamenii legii în Cepari, unde a participat la reconstituire.

Surse din anchetă au precizat că acesta nu va fi pus sub acuzare pentru nicio faptă penală, fiind lăsat astăzi să se întoarcă acasă. La ieșirea din spital, fotograful, care pare să-și fi revenit complet, a stat de vorbă cu jurnaliștii, însă a susținut că nu înțelege întrebările lor, motivând că nu vorbește nici română și nici engleză.

Acesta a reușit să spună totuși că este okey și că în momentul incindentului se afla în trecere prin Cepari. Vadim a mai precizat că se va întoarce acasă, însă nu în Ucraina, unde se află soția și fetița sa de 8 ani, dar și sora, ci în Republica Moldova, țara natală, pe care a părăsit-o în urmă cu câțiva ani buni.

Anchetatorii spun că și în acest moment, cei doi refuză să spună ce a dus la acel conflict violent, iar atacatorul nu-și recunoaște vina, deși asupra sa a fost găsită arma cu care a tras în fotograf.

Tot surse din anchetă spun că Vadim s-ar teme pentru viața sa, fiind foarte vigilent și în perioada petrecută în spital.

[arve url=”https://youtu.be/wmAHTwJT2eQ” /]

Mai puteți citi pe această temă:

Bărbat găsit împușcat pe un câmp din Cepari. Acesta avea plăgi în zona toracelui, a gâtului și mâinilor

FOTO/VIDEO – Ce e în spatele împușcăturilor de la Cepari – „scenariul” de film luat în calcul

AUDIO – Cine este bărbatul împușcat la Cepari. Mărturiile apropiaților victimei

DE NECREZUT! Basarabeanul împușcat de 6 ori în Cepari a fost plimbat 250 de kilometri, între spitale, cu gloanțele în el

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...