16.3 C
Bistrița
sâmbătă, septembrie 23, 2023

Mircea Bravo se destăinuie! Detalii picante despre farsele lui, copilăria în Beclean și momentele de cumpănă

Despre copilăria și afecțiunea pentru o persoană specială din Beclean, despre bătăile încasate, studiile de Drept la Cluj dar și farsele care l-au făcut celebru, devenind virale pe internet, a povestit Mircea Bravo cu tinerii de la Pov21, într-un interviu captivant.

Tinerii de la Pov 21 au publicat ieri un interviu cu faimosul Mircea Bravo –  realizatorul unor videoclipuri trăznite care ajung în timp record virale pe net. Tânărul le-a povestit adolescenților despre copilăria petrecută la Beclean, despre momentele sale de cotitură, orgoliile, inspirația sau revelațiile anului 2012, când a înțeles că ceea ce își dorește cu adevărat este libertatea absolută.

Părinții mei erau plecați în Reșița și stăteam cu bunicii, care erau profesori de matematică și îmi dădeau lecții. Le făceam repede și primeam aprecierea aceea, un fel de like pe vremea respectivă. Și așa am intrat la școală, obișnuit să primesc atenție, crezând că trebuie să mă dau în spectacol și să primesc aprobarea celorlalți. Becleanul este un oraș destul de micuț, are 10.000 locuitori și simți foarte mult presiunea socială…”, a povestit Mircea Bravo recunoscând că studiile la Drept l-au  ajutat foarte mult atunci când a făcut „farse la limita legii”, pentru că atunci a reușit să folosească ceea ce a învățat la facultate despre infracțiuni.

Interviul poate fi citit accesând linkul de mai jos:

Interviu Mircea Bravo: magia din spatele clipurilor

Farse mai vechi realizate de Mircea Bravo la Bistrița, Băile Figa sau Bruxelles puteți să savurați recitind materialele mai vechi:

VIDEO: Șoc! Cafeaua din Beclean, mai de fițe ca la Bruxelles

VIDEO – Celebrul Mircea Bravo a ajuns şi la Figa! VEZI cum s-a desfăşurat aventura lui acolo

VIDEO – Poliţiştii din Bistriţa s-au făcut băieţi buni! Nu ți-ar da o amendă nici dacă-i rogi frumos!

Foto @ Pov 21

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.