11.5 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

Mircea Bravo se destăinuie! Detalii picante despre farsele lui, copilăria în Beclean și momentele de cumpănă

Despre copilăria și afecțiunea pentru o persoană specială din Beclean, despre bătăile încasate, studiile de Drept la Cluj dar și farsele care l-au făcut celebru, devenind virale pe internet, a povestit Mircea Bravo cu tinerii de la Pov21, într-un interviu captivant.

Tinerii de la Pov 21 au publicat ieri un interviu cu faimosul Mircea Bravo –  realizatorul unor videoclipuri trăznite care ajung în timp record virale pe net. Tânărul le-a povestit adolescenților despre copilăria petrecută la Beclean, despre momentele sale de cotitură, orgoliile, inspirația sau revelațiile anului 2012, când a înțeles că ceea ce își dorește cu adevărat este libertatea absolută.

Părinții mei erau plecați în Reșița și stăteam cu bunicii, care erau profesori de matematică și îmi dădeau lecții. Le făceam repede și primeam aprecierea aceea, un fel de like pe vremea respectivă. Și așa am intrat la școală, obișnuit să primesc atenție, crezând că trebuie să mă dau în spectacol și să primesc aprobarea celorlalți. Becleanul este un oraș destul de micuț, are 10.000 locuitori și simți foarte mult presiunea socială…”, a povestit Mircea Bravo recunoscând că studiile la Drept l-au  ajutat foarte mult atunci când a făcut „farse la limita legii”, pentru că atunci a reușit să folosească ceea ce a învățat la facultate despre infracțiuni.

Interviul poate fi citit accesând linkul de mai jos:

Interviu Mircea Bravo: magia din spatele clipurilor

Farse mai vechi realizate de Mircea Bravo la Bistrița, Băile Figa sau Bruxelles puteți să savurați recitind materialele mai vechi:

VIDEO: Șoc! Cafeaua din Beclean, mai de fițe ca la Bruxelles

VIDEO – Celebrul Mircea Bravo a ajuns şi la Figa! VEZI cum s-a desfăşurat aventura lui acolo

VIDEO – Poliţiştii din Bistriţa s-au făcut băieţi buni! Nu ți-ar da o amendă nici dacă-i rogi frumos!

Foto @ Pov 21

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?