1.3 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

Cine este românul care l-a omorât cu bestialitate pe năsăudeanul Ioan Bob, într-un parc din Irlanda

La finalul săptămânii trecute, poliția irlandeză l-a identificat pe cel care l-ar fi omorât în bătaie pe Ioan Artene Bob, un năsăudean de 49 de ani. Suspectul este și el un român, însă, se pare, victima și criminalul nu lucrau împreună cum se bănuia:

Poliția irlandeză a reținut la finalul săptămânii trecute un român, bănuit că în urmă cu două săptămâni a bătut cu bestialitate un năsăudean de 49 de ani, pe care mai apoi l-a lăsat să agonizeze într-un parc din Dublin.

În momentul reținerii, oamenii legii din Dublin au precizat doar că este vorba despre un român de 38 de ani care se numește Feri Anghel. Dacă în prima fază se bănuia că cei doi munciseră împreună, se pare că ipoteza nu s-a confirmat.

Nu este exclus ca cei doi să nu se fi cunoscut, iar atacul să fi fost întâmplător, scopul fiind jaful. Potrivit thesun.ie, bărbatul, care ar fi o persoană fără adăpost, a fost arestat preventiv. Suspectul principal nu își recunoaște vinovăția.

Se pare că acesta are și antecedente penale. La acuzația de crimă s-a adăugat și refuzul de a se prezenta în fața judecătorilor, după ce acesta a fost acuzat de furt, în prag de Crăciun, anul trecut. Acesta furase haine în valoare de nici 70 de lire dintr-un magazin.

Mai puteți citi pe această temă:

Un năsăudean a murit în Dublin, după ce a zăcut rănit într-un parc!

VIDEO – Năsăudeanul bătut și lăsat să agonizeze într-un parc din Irlanda ar fi fost omorât pentru câteva sute de euro

Un român este suspectul principal în cazul crimei din Dublin

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...