3.7 C
Bistrița
luni, decembrie 5, 2022

Cine este românul care l-a omorât cu bestialitate pe năsăudeanul Ioan Bob, într-un parc din Irlanda

La finalul săptămânii trecute, poliția irlandeză l-a identificat pe cel care l-ar fi omorât în bătaie pe Ioan Artene Bob, un năsăudean de 49 de ani. Suspectul este și el un român, însă, se pare, victima și criminalul nu lucrau împreună cum se bănuia:

Poliția irlandeză a reținut la finalul săptămânii trecute un român, bănuit că în urmă cu două săptămâni a bătut cu bestialitate un năsăudean de 49 de ani, pe care mai apoi l-a lăsat să agonizeze într-un parc din Dublin.

În momentul reținerii, oamenii legii din Dublin au precizat doar că este vorba despre un român de 38 de ani care se numește Feri Anghel. Dacă în prima fază se bănuia că cei doi munciseră împreună, se pare că ipoteza nu s-a confirmat.

Nu este exclus ca cei doi să nu se fi cunoscut, iar atacul să fi fost întâmplător, scopul fiind jaful. Potrivit thesun.ie, bărbatul, care ar fi o persoană fără adăpost, a fost arestat preventiv. Suspectul principal nu își recunoaște vinovăția.

Se pare că acesta are și antecedente penale. La acuzația de crimă s-a adăugat și refuzul de a se prezenta în fața judecătorilor, după ce acesta a fost acuzat de furt, în prag de Crăciun, anul trecut. Acesta furase haine în valoare de nici 70 de lire dintr-un magazin.

Mai puteți citi pe această temă:

Un năsăudean a murit în Dublin, după ce a zăcut rănit într-un parc!

VIDEO – Năsăudeanul bătut și lăsat să agonizeze într-un parc din Irlanda ar fi fost omorât pentru câteva sute de euro

Un român este suspectul principal în cazul crimei din Dublin

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...