25.6 C
Bistrița
miercuri, august 17, 2022

Un român este suspectul principal în cazul crimei din Dublin

Poliția irlandeză anunța ieri că are un suspect principal în cazul crimei din parcul din Dublin. Cel care l-ar fi bătut cu bestialitate pe năsăudeanul de 49 de ani, care a decedat ulterior la spital, este tot un român.

Încă de joi, adică la mai puțin de o săptămână de la crimă, poliția irlandeză anunța că are în custodie un bărbat, care are în jur de 30 de ani, bănuit că l-ar fi bătut cu bestialitate pe năsăudeanul de 49 de ani Ioan Artene Bob.

Anchetatorii nu au oferit date despre naționalitatea criminalului, doar că nu are naționalitate irlandeză. Surse apropiate familiei victimei au dezvăluit pentru Bistrițeanul.ro faptul că atacatorul este tot un român.

Acesta va fi propus pentru arestare preventivă, în fața judecătorilor, în cursul zilei de astăzi. Se pare că anchetatorii au probe care susțin că acesta l-ar fi bătut pe bărbat, după care l-ar fi lăsat să agonizeze într-un parc din Dublin.

Încă de la începutul săptămânii, polițiștii aveau deja un cerc de suspecți în acest caz.

Familia victimei susținea că nu este exclus ca autorii crimei să fie chiar colegii de muncă, de naționalitate română și moldovenească, să îl fi vânat pe bărbat, după ce au auzit că acesta avea bani asupra sa. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

Revenim cu noi informații.

Mai puteți citi pe tema asta:

Poliția irlandeză a arestat un suspect în cazul crimei din Dublin

Un năsăudean a murit în Dublin, după ce a zăcut rănit într-un parc!

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.

La Maison du Claire te trimite la relaxare! Cum poți câștiga un weekend „zen” la Therme București

La Maison du Claire își propune să-i trimită la relaxare pe cei mai fideli clienți ai...