20 C
Bistrița
joi, iunie 30, 2022

S-a deschis LOGISCOOL Bistrița, parte a rețelei internaționale de școli de programare pentru copii și adolescenți

Logiscool Bistrița a deschis campania de înscriere la cursurile care încep în 20 septembrie 2021. În cei trei ani de prezență în țară, Logiscool a avut peste 30.000 de elevi la nivel național.

Logiscool România, lider în programe edu-tech pentru copii începe o nouă campanie de înscrieri la cursurile de programare. E vorba atât despre cursuri la sediu, cât și online.

Interactive și utile, cursurile Logiscool le oferă elevilor posibilitatea de a dezvolta noi abilități necesare unui viitor al digitalizării, indiferent de meseria pe care o vor alege. Ghidați de instructori tineri și pasionați și având acces la propria platfomă de învățare a Logiscool, elevii învață cum să dezvolte singuri o aplicație sau să construiască un joc, dar și cum să editeze un clip video.

Cursuri de programare pentru viitor 

Ce pregătește echipa Logiscool Bistrița pentru noul an școlar? Cursurile de programare și robotică încep în sediul de pe strada George Cosbuc nr. 23, Bistrița pe data de 20 septembrie. Elevii pot opta atât pentru cursuri în sediul școlii, cât și online. 

Cursurile se adresează copiilor și adolescenților între 7 și 17 de ani, pasionați de lumea digitală și tehnologie.

Grupele sunt organizate în număr restrâns de 8 – 12 cursanți, din aceeași categorie de vârstă și nu necesită cunoștințe anterioare pentru grupele de începători.

Sesiunile, cu o durată de 90 de minute, au loc o dată pe săptămână, la sediul școlii sau online, pe tot parcursul anului școlar, iar prețul este de 310 lei pe lună.

Urmând cursurile Logiscool, elevii vor putea descoperi, printre altele, limbajele de programare JavaScript, C#, dar și Python, unul dintre limbajele cu cea mai rapidă dezvoltare.

În plus, elevii vor putea încerca și bazele dezvoltării în Virtual Reality (VR). Curriculumul cursurilor îmbină jocul cu principiile de programare, accentul fiind pus pe a înțelege procesul și a integra informația. 

Toți participanții la cursurile Logiscool vor avea acces la resurse educative pe propria platformă de educație – Scoolcode. Pentru comunitatea elevilor este dezvoltat spațiul virtual de interacțiune și schimb de proiecte MyLogiscool.

Înainte de începerea cursurilor, părinții și elevii pot participa gratuit la lecții demonstrative, pentru a înțelege mai bine activitățile viitoare.

Lecțiile demonstrative se vor încheia în 18 septembrie. Astfel, școala vine în întâmpinarea nevoilor elevilor care nu s-au mai întâlnit cu acest domeniu și doresc să afle mai multe despre programare. 

Pentru părinți, lecția demonstrativă este un prilej pentru a afla totul despre Logiscool și despre metoda de învățare aplicată, dar este și momentul în care pot afla răspunsuri la toate întrebările.

Înscrierile pentru cursuri sau lecțiile demonstrative se pot face direct pe site – AICI.

Despre Logiscool 

Logiscool România oferă cursuri de programare și robotică pentru copii și tineri cu vârste cuprinse între 7 și 17 ani. Înființată în prima parte a anului 2018, Logiscool numără deja peste 50 de școli de programare la nivel național și este în continuă expansiune.  

Logiscool România face parte dintr-o rețea internațională de centre educaționale, prezentă în 20 țări din Europa, America și Asia. Până acum, peste 100.000 de elevi au participat la cursurile, taberele și evenimentele conexe oferite de Logiscool, descoperind programarea într-un mediu plăcut și inspirational. 

Stiai ca ?

  • 5 milioane de oferte de muncă disponibile până în 2027 care implică abilități de programare.
  • Locurile de muncă în programare au o rată de creștere cu 12% mai mare decât alte domenii.
  • Competențele necesare pentru job-urile viitorului sunt: înțelegerea sistemelor, dezvoltarea timpurie a abilităților digitale, acces la soft skills complementare digitalului, comunicarea ideilor complexe și învățarea continuă.

Pentru mai multe detalii – accesați:

https://www.facebook.com/Logiscool-Bistri%C8%9Ba-103126455401486/?ref=pages_you_manage

https://www.instagram.com/logiscool.bistrita/

Telefon : 0737.00.44.00

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...

Îmbrăcăminte pentru femei – ce oferă designerii pentru primăvară?

Primăvara este anotimpul în care natura renaște. Totul a devenit colorat și temperaturile deja ne fac...

Ferestre și uși la preț de producător, exclusiv pentru bistrițeni, de la TeraGlass

TeraGlass, producător de ferestre și uși din PVC și aluminiu cu experiență de peste 15 ani...