0.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 10, 2023

S-a prelungit starea de alertă cu încă 30 de zile

Starea de alertă în contextul pandemiei COVID19 se prelungește cu încă 30 de zile, începând din 11 august. Comitetul Național pentru Situații de Urgență menține restricțiile care sunt în vigoare la acest moment.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a prelungit starea de alertă pentru încă 30 de zile, începând din 11 august.

Măsurile anticovid valabile până în 10 septembrie:

Autoritățile centrale au anunțat prelungirea stării de alertă pe teritoriul României. Principala modificare e prelungirea de la 90 la 180 de zile de ”LIBER” la petreceri și călătorii, dacă ai avut COVID.

 

Starea de alertă, prelungită! Dacă ai avut COVID, ai 180 de zile liber la petrecere și călătorii

În ce privește organizarea evenimentelor, autoritățile au decis ca începând cu luna august să permită desfășurarea lor, în anumite condiții.

Putem să ne bucurăm de orice manifestare dacă prezentăm unul din următoarele documente:

  • dovada vaccinării complete,
  • testul RT- PCR negativ pentru infecția cu SARS COV 2 nu mai vechi de 72 de ore,
  • un test antigen rapid nu mai vechi de o zi.
  • dovada că ne aflăm în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la infectarea cu SARS COV-2

 

Noile măsuri de relaxare de la 1 august impun condiția vaccinării participanților la evenimente

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...