9.9 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 2, 2023

S-a redeschis circulația pe strada General Grigore Bălan

S-a redeschis circulația pe strada General Grigore Bălan. Se pare că constructorul a apucat să toarne primul strat de asfalt, astfel că s-a luat decizia ca strada să fie deschisă circulației.

În această după-masă s-a redeschis circulația pe strada General Grigore Bălan. Mașinile pot circula pe ambele sensuri, deși constructorul a apucat să toarne doar primul strat de asfalt.

Se pare că strada este deschisă circulației provizoriu, săptămâna viitoare constructorul urmând să toarne și stratul de uzură, moment în care circulația va fi din nou interzisă sau cel puțin restricționată.

Strada General Grigore Bălan face parte din proiectul finanțat din fonduri europene, care prevede modernizarea străzilor de pe traseul: Unirea – Calea Moldovei- General Grigore Bălan – Bistricioarei – Piața Petru Rareș – Piața Unirii – Dornei- Gheorghe Șincai – Independenței – Libertății – Viișoara.

Deocamdată, străzile care au intrat în șantier sunt Gheorghe Șincai și General Grigore Bălan. Potrivit promisiunilor primarului Ioan Turc și Gheorghe Șincai urmează să fie deschisă circulației de luni.

Proiectul în valoare de 12,8 milioane de euro a fost semnat la începutul anului 2019, însă lucrările au început abia anul acesta. Mai multe despre acest proiect puteți citi mai jos:

FOTO – A-nceput șantierul! Start lucrări Linia Verde pe strada General Grigore Bălan!

Foto: Marius Rus

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.