2 C
Bistrița
miercuri, decembrie 7, 2022

S-a reinventat munca patriotică la Primăria Bistrița! Funcționarii, scoși din birouri să curețe orașul

În timp ce bistrițenii așteaptă mai bine de o lună după un certificat de urbanism, funcționarii din Primăria Bistrița sunt scoși la curățenie, ca să-și amintească ce e munca patriotică. Mai bine de 500 de angajați ai municipalității au lăsat pixurile jos, au luat saci de gunoi și s-au apucat de colindat spațiile verzi, locurile de joacă și malurile râului.

Mândru nevoie mare, primarul Ioan Turc însoțit de nu mai puțin de 500 de funcționari din Primărie au luat la puricat spațiile verzi, locurile de joacă și malurile râurilor, în căutarea de deșeuri, ambalaje, PET-uri.

A fost o acțiune de ecologizare fără precedent.

Totul s-a petrecut nu în weekend, sau în timpul liber al funcționarilor, ci chiar astăzi, de la ora 14.00.  Această acțiune de imagine este cu atât mai nejustificată cu cât bistrițenii așteaptă și câte o lună pentru ca municipalitatea să elibereze câte un document de care au nevoie…

„Fiind „Luna curățeniei de primăvară”, credem că am reușit să dăm un exemplu; 780 de saci cu reziduuri, colectați în 2 ore. Demersul nostru de azi se vrea urmat de alte activități menite să încurajeze un mediu ambiant mai curat, un spirit eco urban, o perspectivă mai europeană pentru întreaga comunitate bistrițeană”, a notat primarul Ioan Turc, pe pagina sa de Facebook, întreg evenimentul fiind intens documentat fotografic pentru rețelele de socializare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Bistrița, Mihai Ruști, acțiunea de ecologizare a avut loc astăzi, între orele 14.30 – 16.30, în afara orelor de program. Funcționarii au avut astăzi program scurt.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Rombat angajează Manager Planificare Producție, Betak are nevoie de un inginer mecanic priceput

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Rombat - care angajează operatori și manager...

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...