7.4 C
Bistrița
sâmbătă, octombrie 16, 2021

Scăpăm de cerșetori până la final de iunie??? Așa ar susține primarul!

Problema cerșetorilor care împânzesc orașul ar putea lua sfârșit în scurt timp. Conform primarului Ioan Turc, problema ar trebui să fie rezolvată până la finele lunii iunie.

Fiecare administrație a orașului a promis eradicarea cerșetoriei la nivelul municipiului.

Un singur lucru a fost clar: amenzile nu i-au oprit pe cei care își „câștigă” pâinea din mila trecătorilor.

Și noul primar, Ioan Turc, a promis că va face curat în oraș și că cerșetoria va fi eradicată. Acesta promisese că până în luna februarie 2021, această problemă va fi rezolvată.

Ioan Turc promite că scăpăm de cerșetori până în februarie. CE planuri are:

La finalul lunii ianuarie, prezent în emisiunea Bistrițeanul LIVE, edilul s-a scuzat că nu și-a ținut promisiunea, pe motiv că „la momentul instalării sale în funcția de primar, nu știa că poliția locală e în subordinea IPJ BN, din cauza pandemiei de coronavirus”.

Cum vor să scape de cerșetori doi primari din județ? De la confiscarea sumelor făcute, la decăderea din drepturile părintești

La finalul lunii martie 2021, Poliția Locală a revenit în  subordinea Primăriei Bistrița.

Ieri, în conferința de presă susținută la sediul Primăriei Bistrița, Ioan Turc a fost întrebat din nou despre CÂND are de gând să rezolve problema cerșetoriei.

Așa cum știți, poliția locală a revenit în subordinea Primăriei Bistrița. Am declarat în campania electorală că în trei luni de zile voi rezolva, pe fond, această problemă a cerșetoriei și vă asigur că sunt un om ce-mi respect promisiunile”, a declarat Ioan Turc.

Așadar, problema ar trebui rezolvată… până la finele lunii iunie – cel puțin, pe fond.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se caută tehnician maseur și kinoterapeut! NOI locuri de muncă, disponibile la Subway Viișoara, Transmixt, Electroplast, IMP România sau RDS

Salon CLAUDIA angajează tehnician maseur și kinoterapeut (ă). Restaurantul Subway Viișoara din incinta Petrom angajează preparatori sandwich-uri, iar Leoni are disponibile sute de locuri de muncă. RCS & RDS caută agent vânzări. Oferta completă, mai jos: 

Jachete bărbătești – care este perfectă pentru vremea rece?

Vremea rece aduce cu sine nevoia de a ne schimba garderoba. Pentru sezonul rece, în orice...

Ianiki After school e ALTCEVA: Cursuri în limba Germană! Și-ți iau copilul de la școală și-ți vine acasă cu tema făcută și fericit!

Un ALTFEL de after school și-a deschis azi porțile, în Bistrița. Cei de la IANIKI îți...